Která z Vinnetouových žen chyběla na pohřbu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Která z Vinnetouových žen chyběla na pohřbu?

Karin Dor (77) alias Ribanna: V roce 1954 se provdala za režiséra Haralda Reinla, který natočil ty nejslavnější mayovky. A Karin obsadil do nich svou ženu. Objevila se tak jako Ellen v Pokladu na stříbrném jezeře, byla slečnou Mabel ve filmu Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti a Ribannou ve snímku Vinnetou – Rudý gentleman, kde se do ní slavný Apač zamiloval.
Karin Dor (77) alias Ribanna: V roce 1954 se provdala za režiséra Haralda Reinla, který natočil ty nejslavnější mayovky. A Karin obsadil do nich svou ženu. Objevila se tak jako Ellen v Pokladu na stříbrném jezeře, byla slečnou Mabel ve filmu Vinnetou a Old Shatterhand v údolí smrti a Ribannou ve snímku Vinnetou – Rudý gentleman, kde se do ní slavný Apač zamiloval. (Foto Aha!: Martin Hykl a ara)

Vinnetou byl ve filmových mayovkách obletován třemi ženami – Nšo-či, Ribannou a Apanači. 

S náčelníkem Apačů a francouzským hercem Pierrem Bricem (†86) se ale do mnichovského kostela svatého Michaela přišly ve čtvrtek rozloučit jen herečky Marie Versini (74) a Uschi Glas (71). Karin Dor (77) alias Ribanna chyběla. Mnoho let už žije v Beverly Hills a s Pierrem po skončení filmování už nikdy nebyli v kontaktu. Na všechny lásky Vinnetoua se můžete podívat v naší galerii.



Autor:  mir

Přečtěte si
mpads
20. 6. 2015 • 21:46

amplituda Za to ty jsi opíchaná do všech dír s každým. Přestaň myslet na píchaní ve dne i v noci, jinak ti z toho jebne , jak tě na stáří všichni nechají , jak starou rozpíchanou kur.vu. Ten tvůj mozek už na nic nemyslí než na píchání

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.