Zvrat ve Výměně manželek: Okradená alkoholička rozbíjí Přemkovo manželství!? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zvrat ve Výměně manželek: Okradená alkoholička rozbíjí Přemkovo manželství!?

Přemek asi taky nebude žádný svatoušek...
Přemek asi taky nebude žádný svatoušek... (Foto: TV Nova)

Včera jsme vás informovali o tom, že středeční díl Výměny manželek bude opět vyhrocený. Náhradní manžel Přemek nacházel denně ve své lednici i mrazáku tvrdý alkohol a tvrdí, že Gabriela se vůbec nestarala o děti, o domácnost a pouze pila a kouřila. Gábina teď ovšem obviňuje Přemka a nenechává na něm nit suchou!

Podle Gábiny jí Přemek “štípnul“ 2000 Kč. Nejprve si nebyla jistá, kdo jí peníze vzal, nicméně barmanka z baru, kde tu noc »manželé« flámovali, před kamerami vypověděla, že se Přemek před celým barem chlubil, jak Gábině ukradl 2000 Kč: „Řekl to před obsluhou i zákazníky. Všem platil panáky a nakonec šel hrát automaty!“

Gábina byla šokovaná a hned, jak Přemek do baru přišel, okamžitě na něj udeřila. Přemek nejprve mlžil: „Nevím, kde jsou. Co bych bral tvoje peníze.“ Gábina se však nenechala: „Jsou v automatu!“ A to už Přemek nevydržel a skoro se přiznal: „No co, tak jsem se taky potřeboval odreagovat a přijít na jiný myšlenky. Doma dělám všechno sám!“ Ovšem tím hádka neskončila, Přemek se snažil změnit téma na Gábinino pití: „Vždyť se o tebe doma starám, když tě někdo cizí přivede domů. A ty se ještě se všema líbáš a prej se po tobě plazí!“ A tady Gábina trefí hřebíček na hlavičku: „Dnes jsi u mě v posteli skončil ty a říkal mi, že mám hezkou prdelku a navíc ta ruka šmátralka….“ Na tento díl Výměny se můžete podívat ve středu večer na Nově!



Přečtěte si
mekanik
11. 6. 2015 • 10:58

gábina je sice spitka ale Přemek si hrál na slušnáčka a je to prachsprostej zloděj-sráč,ubožák,gembler,umr.danec

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.