Prosáklo po nejšpinavější Výměně všech dob: Když vytočená Lucie přijela zpátky domů, začala likvidovat nábytek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Prosáklo po nejšpinavější Výměně všech dob: Když vytočená Lucie přijela zpátky domů, začala likvidovat nábytek!

Lucii se výměna poněkud prodražila poté, co vyhodila všechen nábytek, kterého se dotýkala Věra.
Lucii se výměna poněkud prodražila poté, co vyhodila všechen nábytek, kterého se dotýkala Věra. (TV Nova)

Ta výměna ji přišla docela draho. Sice není tajemstvím, že za účast si páry odnesou finanční odměnu, jenže pro Lucii, která se vyměnila s poněkud méně čistotnou Věrou, to nakonec žádné velké přilepšení do rodinného rozpočtu nebylo.

Lucie totiž hned poté, co po výměně dorazila domů, začala vyhazovat nábytek, se kterým měla co dočinění Věra. Právě v jejím pokojíčku na ubytovně totiž poznala, že její mladší konkurentka má poněkud svérázný vztah k osobní hygieně. A také k hygieně dětí. A tak se rozhodla pro razantní řešení.

„Když jsem přišla domů? Vyhodila jsem gauč, vyhodila jsem křeslo a vyhodila jsem postel. Když jsem si představila, že na tom seděla a spala šmudla, která se umyla jednou za deset dní... To prostě ne," Tn.cz Lucie. Za co koupila nové kusy nábytku, je asi vcelku jasné – musela na ně padnout i velká část výhry.

Lucka nicméně nakonec dopadla hůř než špindíra Věra. Zatímco té vztah vydržel a s partnerem Petrem se přestěhovali do většího bytečku, kde mají i poměrně čisto, Lucii se vztah rozpadl.



Přečtěte si
qwertina
1. 6. 2015 • 22:22

petrfanda
1. 6. 2015 • 20:15

Šokující video https://www.youtube.com/watch?v=2b019TtGAe0

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.