Drsná Výměna manželek: "Máš ženu úplně k ho*nu," vřískal psychoSlávek a mával pěstí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Drsná Výměna manželek: "Máš ženu úplně k ho*nu," vřískal psychoSlávek a mával pěstí!

Slávek nad sebou znovu ztratil kontrolu...
Slávek nad sebou znovu ztratil kontrolu... (TV Nova)

Výměna manželek, kterou ve středu večer vysílá Nova, patří mezi to nejdrsnější, co zatím v téhle reality show bylo k vidění. Zejména proto, že na sebe narazili dva lidé, kteří se rádi hádají. A závěrečné vyříkání podle toho tedy vypadalo…

Agresivní Slávek se u 8 očí rozčílil tak, že málem došlo na pěsti. Nebýt Martiny, která svého muže uklidňovala, asi by došlo na násilí.

„Všechno si jenom hrála, proto jsem tě vyhodil,“ řval Slávek na Veroniku, která u něj strávila v rámci výměny jen osm dnů, protože na zbylé dva ji vyhodil z bytu.

„Ty drž hubu,“ zařval Slávek i na Roberta, manžela Veroniky. Robert si urážky nenechal líbit. „Ty máš úplně luxusní ženskou, pěknou, ale ty jsi hovado, ty jsi totální hovado, ty hňupe!“ Na to Slávek reagoval slovy, že on luxusní ženu má, zatímco Robert má ženu na ho*no. Jen se podívejte!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lalia
28. 5. 2015 • 14:10

Slávek mě připadá jako naprostý magor.Já bych se ho bála.I jeho manželka je u něho v nebezpečí.Patří do blázince.Jestli by mu pomohli,nebo ho tam nechají navěky.Je nebezpečný.Pohled na něho,ty jeho zlé oči,to je něco co to napovídá.

ararat
3. 4. 2015 • 09:28

to je pouze tvá teorie,ale nic nemáš na pevném základu tvrdit něco tak infantilního a přitroublého,ty už jsi toho tady nakvákal,že bys z toho dala postavit zeď,jestli máš trochu mozku a ne kostku tak se zamysli co píšu a co píše někdo jiný,jinak bys nepapaouškoval/a/ belloooooo ale to chápu že nejlepší obrana je útok,ale ani tak ti to moc nepomůže,jen se zahazuješ,ale to už jsem psala a nemíním to pořád opakovat..běž si zacvičit do fitka uděláš pro sebe nejlépe

ararat
3. 4. 2015 • 09:21

hahahahahahahahahaha

ararat
3. 4. 2015 • 09:20

to určitě né,a to protože,asi tak nevyvádím jako ty,to by mě už muselo asi je*nout,ale držím se docela dobře a v psych.kondici,to jen ty máš se mnou nějaký problém ,ale to nehodlám nějak řešit,jsi jenom k smíchu/belindo/

mekanik
2. 4. 2015 • 20:21

ar-ty bys měla jít na léčení.tvuj stav se rapidně horší.jsi psychouš

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.