Bouček otcem?! Je v tom možná nevinně, ale... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bouček otcem?! Je v tom možná nevinně, ale...

Libor Bouček
Libor Bouček (: Archiv)

PRAHA – Moderátorovi televize Prima Liborovi Boučkovi (25) teď pořádně zatrnulo! Čím dál tím hlasitěji se totiž ze Slovenska šíří informace, že jeho nevěrná manželka Marianna Ďurianová (30) je těhotná! A i když mají před rozvodem a už několik měsíců spolu nežijí, podle zákona by dítě bylo stejně jeho!

„Mariannino těhotenství je důvod, proč televize Markíza, kde Boučková hlásí večerní zprávy, za ni teď tak intenzivně hledá náhradnici,“ tvrdí deníku Aha! zdroj z Bratislavy s tím, že Marianna, která se loni před Vánocemi po půlročním manželství rozešla s Boučkem kvůli podnikateli Janu Novotnému, má být na začátku čtvrtého měsíce těhotenství.

„Těch spekulací je hrozně moc, slyšel jsem to, ale nevěřím tomu,“ říká Libor Bouček, v hlase má ale nejistotu. A ve skrytu duše doufá, že Marianna těhotná skutečně není. Od Vánoc s ní nežije a dítě by jeho pravděpodobně nebylo, podle zákona by mu ale přesto bylo přisouzeno! Jsou totiž stále ještě manželé a i když se rozvedou, musel by na ně až do jeho dospělosti platit alimenty.

Sama Marianna nás ani nenechala položit otázku a jen odsekla, že odpoví pouze po mailu. Pak ale stejně neodpověděla. A na televizních cenách Otto, slovenské obdobě TýTý, jindy divoká moderátorka popíjela jen minerálku a poposedávala schovaná za stolem, snad aby její bříško nebylo moc vidět...

26.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.