Sousedi její řvaní při souloži nevydýchali: Nenasytnou ženu stihl trest! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sousedi její řvaní při souloži nevydýchali: Nenasytnou ženu stihl trest!

Fotografie
Fotografie (internal)

Městská rada v Birminghamu musela zakročit na základě četných stížností občanů ze sousedství mladé ženy jménem Gemma Wale (23). Matka dvou dětí pohoršila obyvatele okolních domů proto, že "vydávala při sexu hlasité zvuky a dokonce slastí i křičela! Soud se ji proto rozhodl přísně potrestat.

Gemma nemá ve svém bydlišti zrovna dobrou pověst. Kvůli jejím hlasitým projevům během intimních radovánek si znepřátelila, koho mohla. Život v jejím sousedství někteří spoluobčané popisují jako obživlou noční můru a samotnou aktérku těchto veřejných výstupů za sousedku z pekla. Koncem ledna ale pohár trpělivosti přetekl. "Gemma začala řvát sténat kolem páté ranní, trvalo to nejméně deset minut a probudila celé okolí," stěžoval si následně u soudu jeden muž s tím, že večírky u ženy byly časté a přes den ráda vyspávala.


"Při souloži byla opravdu hlasitá, a že bylo je jí chování na obtíž, je jen velmi slušně řečeno. Slyšela jsem jí, jak má sex a moje děti to musely poslouchat též. Nepomohlo ani, když jsem dala televizi nahlas. A co její chlapeček a holčička?," podivuje se další pohoršená obyvatelka poklidné čtvrti Small Heath a do třetice svědectví staršího pána: "Chodí s chlapíkem jménem Wayne, ale jinak jí do postele leze každou chvíli někdo jiný, má spoustu chlapů. Doufám, že už ji nikdy neuvidím!"

A protože nešlo jen o hlasitý sex, ale i časté hádky, dostal se případ nenasytné a hlasité Gemmy Wale až před civilní soud. A soudkyně se s ní nemazlila jako její milenci. "Ve světle neustálého rušení klidu, nedostatku lítosti a neúčasti u soudu, shledávám důvod k jejímu nastoupení k výkonu trestu," prohlásila žena zákona Judge Kelly a odsoudila Gemmu na dva týdny do vězení.

Přečtěte si
budox
3. 6. 2015 • 19:51

to nevím, co by angláni udělali s mou sousedkou, u sexu (23 00, 03 00 a 05 00) řve jak zjednaná, 5 děcek, otec ani jeden. V noci řve u sexu, přes den na děti a nejen to. Hnus. Sociálka nereaguje.

zlobit
3. 6. 2015 • 18:00

Zažili jsme, že nad námi bydlela jedna hodně veselá žena, ale když její návštěvy 4 x do týdne, začaly v sedm večer pitím, veselením se a její řev začal ve 22.00 s přestávkami do tří do rána, tak to bylo hodně blbý. Protože, když vstáváte v pět hodin tak to vydržíte jednou.

ivoadler
3. 6. 2015 • 14:59

Bylo léto, byly prázdniny, šel jsem po sídlišti (večer), a slyšel jsem z jednoho otevřeného okna v paneláku, jak jedna žena při souloži doslova ryčela. Bral jsem to s pochopením. Vždyť nesouloží pořád. Puritánští Angláni to neskousli. Asi záviděli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.