Televizní pořad pro osmileté děti šokoval: Moderátorka v něm strká vibrátor do latexové vagíny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Televizní pořad pro osmileté děti šokoval: Moderátorka v něm strká vibrátor do latexové vagíny!

Jansrud dětem s úsměvem ukazuje zakrvácené kalhotky.
Jansrud dětem s úsměvem ukazuje zakrvácené kalhotky. (Foto: ČTK, repro youtube, ara)

Norská televize šokovala svět! Moderátorka učí malé děti, tedy i »odebrané« české bratry Davida (6) a Denise (9) Michalákovy,  jak se vášnivě líbat a souložit – to vše za vydatné pomoci sexuálních pomůcek! Televize se brání, že sex je přece přirozená věc…

Do nagelované latexové vagíny vniká umělohmotný penis, moderátorka Line Jansrudová (29) šokující záběry doprovází slovy: „Začíná se pomalu, ale pak se může zrychlit. Aby to fakt stálo za to, vagína musí být vlhká!“ Ne, nejedná se o peprný pořad po desáté hodině večerní, ale pořad pro děti staré 8 – 12 let!

Pořad Puberta běží na veřejnoprávní NRK, na kterou tudíž musí přispívat všichni majitelé televizí. Nejedná se přitom o malé částky, licenční poplatek za rok 2014 činil 8867 korun!



Samotná moderátorka, která je těhotná, ovšem jakoukoliv kritiku odmítá: „Zradili bychom naše diváky, kdybychom se v pořadu o pubertě vyhnuli tématům jako je sex a masturbace.“ Jansrudová navíc plánuje vlastní porod natočit a posléze odvysílat! A aby nebylo kontroverzím málo, »učitelka sexu« se jala v jednom z dílů rozebírat vzorek spermatu! Kupodivu rodiče v Norsku protestovali spíše výjimečně. Kritici namítají, že se lidé bojí mocného sociálního úřadu Barnevernet.

Anketa

Připadá vám takový způsob sexuální výchovy vhodný?
Celkem 823 hlasujících

Norský sociální úřad Barnevernet má ve světě špatnou pověst. Množí se stížnosti rodičů ze všech kontinentů, kterým norské úřady odebraly děti pouze na základě obvinění a bez důkazů, pročež český prezident Miloš Zeman (70) přirovnal metody úřadu k praktikám nacistického převýchovného programu Lebensborn. V ČR je nejznámější případ bratrů Michalákových. Matka Eva o syny Denise a Davida přišla v roce 2011 na základě podezření z pohlavního zneužívání v rodině, které se ovšem nikdy neprokázalo. Úřady jí návštěvy povolují jen výjimečně a se syny při nich ani nesmí mluvit česky!



Přečtěte si
-bello-
23. 5. 2015 • 18:09

no v 8 letech bych si nechala zajít

jarypadlo
14. 5. 2015 • 10:08

To už je fakt degenerace asi způsobená křížením vlastní krve.Madam asi pojede rodit pod dohledem Barnevernetu a dítě ani neuvidí.

20tina12
14. 5. 2015 • 00:14

Asi podle toho co se v mládí naučíš....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.