»Případ Michaláková« pokračuje: Zeman napsal norskému králi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

»Případ Michaláková« pokračuje: Zeman napsal norskému králi!

Své syny chce zpět!
Své syny chce zpět! (Foto: ara)

Dlouho se zastává Češky Evy Michalákové, které norská sociálka Barnevernet odebrala syny. Nyní prezident Miloš Zeman přistoupil k nejtvrdšímu kalibru

Napsal norskému králi Haraldovi V., když se dozvěděl, že norské úřady jí chtějí odebrat rodičovská práva kvůli tomu, že svůj případ v Česku medializovala. Zeman to ale v dopise nazval »zoufalým krokem zoufalé matky, která se v nejhlubší beznaději rozhodla zavolat o pomoc «. Michalákové byli dnes šestiletý David a desetiletý Denis odebráni roku 2011 pro podezření ze zneužívání. Nyní jsou v pěstounské péči v Norsku.

Autor:  vr

Přečtěte si
ararat
10. 6. 2015 • 08:27

blbadona zase řádí jak čert,píše blbosti asi to má zřejmě od kosti...díky blbadono,zase alespoň pobavíš

-bello-
9. 6. 2015 • 22:11

Barnevernet odebrané děti , sourozence , rozdělila do různých rodin!! Matka je pomalu nesmí vidět a že by je zneužívala ona ? Podle mě měl zasáhnout už Klaus a i Nečas, jenže Klaus se honil po světě za globálním oteplováním a Nečas zas dřel jak kůň s tou kobylou Nagyovou , tak jim na nic jinýho nezbyl čas. Zeman se angažuje hodně . Ty 2 blbky z Afganistánu jsou už taky doma a že je to jen dílo té turecké organizace a ne i Zemana nevěřím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.