Nedám ani vindru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Nedám ani vindru!

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez (: profimedia.cz, Sony/BMG, EMI, archiv)

Prachy by mohli přehazovat vidlemi. Jsou slavní po celém světě, a tak za jediné vystoupení, za jediný film inkasují milionové honoráře. Pořád ale nemají dost! A koukají, kde by mohli něco uškudlit.

Oblečení a šperky na významné večírky si půjčují, v hotelích smlouvají, aby dostali co největší slevu, leckdy chtějí ušetřit i na svých nejbližších. Kdo jsou největší držgrešle showbyznysu?

Jennifer Lopez (35)

Slavný citát: „Tu a tam ušetřím pár dolarů. Mám třeba jen čtyři letní domy, a mohla bych jich mít přitom osm!“

Kdysi tančila ve videoklipech za dvacet dolarů. To fakt na nějaké roz-hazování nebylo. Dnes se téhle krasa-vici prachy sypou ze všech stran. Za fi lmy bere milionové honoráře, vydě-lává si i muzikou a za modely své módní značky inkasuje také pěkný balík. Spořivost jí ale zůstala. Jasně, užívá si. Ale oproti ostatním holly-woodským hvězdám je skromnost sama.
Míra krkounství: ● ● ●

Leonardo DiCaprio (31)

Slavný citát: „Nejlepší na popularitě je, že můžete koupit babičce kašmírový šátek, a nemusíte za to platit.“

Jednou se chová jako Pán zeměkoule, jindy jako poslední chudák. V jednom italském hotelu šokoval personál, když vyhodil do koše oblek, který měl pouze jednou na sobě. Jenže vypečený Leo si to může dovolit. Za obleky totiž obvykle neplatí. Stačí, aby šikovně před novináři zmínil název oblíbeného butiku, a nový oblek je ve skříni. A zadarmo!
Míra krkounství: ● ● ● ● ●

Kirsten Dunst (23)

Slavný citát: „Když jsem viděla účet za poslední měsíc, protočily se mi panenky. S telefonováním končím. Chceš se mnou mluvit? Zavolej mi sama!“

Kamarádka půvabné herečky se nestačila divit, když se jí Kirsten svěřila, jak moc peněz protelefonuje. A ještě víc ji šokoval hereččin plán, jak ušetřit. Nechávat jí vzkazy na záznamníku je zbytečnost, zpátky nikomu nezavolá. Snad jen kdyby šlo o život…
Míra krkounství: ● ● ●


Robbie Williams (32)

Slavný citát: „Já že mám platit plnou cenu? S tím běžte do pr… Víte vy vůbec, kdo já jsem?“

Tak takhle se rozječela před časem v luxusním mnichovském hotelu britská pěvecká superhvězda. Personál se nestačil divit. Zpěvák, který disponuje jměním přesahujícím miliardu korun, odmítl zaplatit 32 000 dolarů (asi 800 tisíc korun) za třicet pokojů, které si zamluvil. Dožadoval se padesátiprocentní slevy a když ji nedostal, vyváděl jako smyslů zbavený.
Míra krkounství: ● ● ● ●


Steve Bing (41)

Slavný citát: „Co by chtěla? Deset tisíc eur na měsíc – to snad pro dítě stačí, ne?“

Britský filmový producent řádil jako černá ruka, když testy DNA potvrdily, že syn Damian modelky Liz Hurley (40) je skutečně jeho. A když zjistil, jaké alimenty jeho bývalá milenka požaduje, zuřil ještě víc. Chtěl ji odbýt v poměru ke svému majetku, jehož hodnota se odhaduje na více než 13 miliard korun, směšnou částkou 10 000 eur (asi 320 tisíc korun). Liz se ale nedala, a lakotný Steve musel přitlačit.
Míra krkounství: ● ● ● ● ●

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.