Fero Fenič zapomněl na kmotru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Fero Fenič zapomněl na kmotru

Fenič zapomněl na Štěpánovou!
Fenič zapomněl na Štěpánovou!

PRAHA – Už jenom den zbývá do zahájení pražské části filmového festivalu Febio Fest. Festivalový ředitel Fero Fenič už křtil DVD svého starého filmu Džusový román.


PRAHA – Už jenom den zbývá do zahájení pražské části filmového festivalu Febio Fest. Festivalový ředitel Fero Fenič už křtil DVD svého starého filmu Džusový román, kde si dokonce zahrál před svou emigrací do Německa otec české tenistky Nikol Vaidišové Josef Vaidiš. Původně měla DVD křtít moderátorka Bára Štěpánová, jenže… „Teď jsem si uvědomil, že jsem ji zapomněl pozvat!“ zvolal najednou úlekem Fenič. Nakonec se však její role chopil s úspěchem sám. A mimo jiné představil zahraniční osobnosti, které se na Febio Fest přijdou podívat. Chybět mezi nimi nebude Labina Mitevská, kterou znají čeští diváci z filmu Samotáři, francouzský režisér Bruno Dumont či Marián Labuda. Nepřijede naopak již avizovaný Borat, který je prý zaneprázněn. „Česká republika pro něj asi není natolik zajímavá,“ povzdychnul si Fenič. Febio Fest začíná už zítra v Obecním domě.


Autor: (vt)
Foto Aha!: Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.