Fridrichová se Zárubou slaví »velikonoční« dítě: Sporťák si vyšupal další dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Fridrichová se Zárubou slaví »velikonoční« dítě: Sporťák si vyšupal další dceru!

Nora Fridrichová přivedla na svět holčičku. Její rodina za ní hned pospíchala.
Nora Fridrichová přivedla na svět holčičku. Její rodina za ní hned pospíchala. (Foto Aha! – Roman Souček a Pavel Machan)

Pořídit si něco nového, aby ho velikonoční beránek nepokakal? Televizní komentátor Robert Záruba (47) vzal tuhle tradici skutečně vážně. Už podruhé si na svátek jara nadělil dceru!

Jeho partnerka a moderátorka Nora Fridrichová (37) v neděli povila v pražské porodnici U Apolináře malou Mariánku. A radostnou zprávu světu prozradil kolega z České televize Jiří Hölzel v přímém přenosu hokejového Buly. „Našemu kolegovi Robertu Zárubovi se dnes narodila dcera. Tak mu gratulujeme,“ oznámil na závěr pořadu.

Po Diance (3), která přišla na svět taktéž počátkem dubna, se tak Zárubovi povedl další »zářez« na nejvýznamnější křesťanský svátek. „Velikonoční pomlázka mi jde opravdu dobře,“ pochlubil se sám komentátor na Twitteru. A ještě přidal radu, jak na to. „To se musí začít s předstihem. Já ji pletl už loni v červenci,“ smál se.

Záruba žije s Fridrichovou už více než čtyři roky, předtím byl ženatý se Světlanou Witowskou (42), s níž se mu počátkem tisíciletí narodil syn Viktor (15). Ten hraje fotbal v mládežnickém týmu Admiry a v pondělí tátu s nevlastní sestrou Diankou doprovázel i do porodnice.



Přečtěte si
ararat
7. 4. 2015 • 08:53

kde jsi to četl nebo slyšel,je jenom moderátorkou a její povolání je novinářka...

ararat
7. 4. 2015 • 08:52

proč,asi to tak chtěl,on má přeci jiné emoce a jiné cíle proč to tak má,ale každopádně,říkat,že je blbej

henes
6. 4. 2015 • 19:30

Sporťák si vyšu.kal další dceru! Starej a blbej........dodře mu tak.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.