Nora Fridrichová: Starší Dianka byla kvůli sestřičce zaražená | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nora Fridrichová: Starší Dianka byla kvůli sestřičce zaražená

Nejdříve byla Dianka z malé Mariánky zaskočená, dnes už se s ní ve školce chlubí.
Nejdříve byla Dianka z malé Mariánky zaskočená, dnes už se s ní ve školce chlubí. (Foto: Aha! - Pavel Machan, archiv Nory Fridrichové, koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka ČT Nora Fridrichová (37) má s hokejovým komentátorem Robertem Zárubou (47) druhé miminko. Ale o narození Mariánky už určitě víte, informovala o tom většina médií. Co ale určitě nevíte, jak se na miminko tváří starší dcerka páru Dianka (3).

Nora Fridrichová se na roli dvojnásobné maminky teprve zvyká a má plné ruce práce. "První dcera mě nechala vyspat už v šestinedělí, to byla naprostá pohoda, druhá ne, ta má spací režim ve dne a aktivní režim v noci. A já mám aktivní režim v noci i ve dne, takže to je zatím trochu náročné, ale třeba se to posune k lepšímu," prozradila o situaci po devíti dnech od porodu moderátorka v Blesku.


Zároveň se svěřila, jak na malou holčičku zareagovala starší dcera Dianka: "Její první reakce byla, že byla velmi zaražená. To bylo ještě v porodnici. Okamžitě vytvořila koalici se starším bratrem Viktorem, ale teď už je to dobré. Ve školce se hrdě chlubí, že má doma Mariánku. A můj největší sen by byl, aby se holky kamarádily, protože já jsem jedináček."



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.