Nora Fridrichová o mateřství: Porod mě bavil, ani jsem nezasténala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Nora Fridrichová o mateřství: Porod mě bavil, ani jsem nezasténala!

Nora Fridrichová
Nora Fridrichová (Foto: Aha! - David Raub)

Zrození nového člověka je vždy zázrak, některé ženy ale na porod vlastních dětí vzpomínají nerady. Moderátorka Nora Fridrichová (37) to má jinak, na porod prvního dítěte vzpomíná s radostí a doufá, že i příchod druhého potomka bude stejně krásný…

 „Mě ten porod bavil. Ani jsem nezasténala. Porodník mi ten epidurál namíchal nějak geniálně, takže jsem to měla bezbolestné,“ svěřila se Fridrichová se vzpomínkami pro revue.idnes.cz s tím, že první porod byl moc hezký a přála by si, aby se to opakovalo i s druhým dítětem, které má přijít na svět už kolem Velikonoc.

Moderátorka zároveň přiznává, že by raději rodila o něco mladší, ale jinak svůj věk jako handicap nevnímá, protože zdravotní potíže v těhotenství se podle ní neodvíjejí od věku matky. „Mám kamarádky, které měly děti ve starším věku, dokonce kamarádku, která měla dvojčata v šestačtyřiceti a náramně si to mateřství užívají,“ prohlásila Fridrichová s tím, že věk je veličina, která se musí počítat, ale zároveň to není žádná brzda nebo bariéra mateřství. S Robertem Zárubou už vychovávají tříletou dceru Dianu. Pohlaví miminka, které očekávají, už v brzké době, neprozradili, stejně tak zatím zůstávají tajemstvím připravená jména pro potomka. „Holka vůbec není problém, ale jméno pro kluka je boj,“ řekl pro revue.idnes.cz Záruba, který plánuje být u porodu.



Přečtěte si
ararat
25. 2. 2015 • 17:53

další kráv*..to je tady zvířena

ararat
25. 2. 2015 • 17:52

hahaha ty jsi krá*a nebeská,člověk se tady alespoň nařehtá

bella.
25. 2. 2015 • 11:06

ježíši to je kravina .Jaký krásný?Doktoři dole v jejím těle organizují, ona ví houby a potom jí podají dítě.Celý její porod v kostce.Co se asi tak od epidurálu čeká?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.