Nuda bez celebrit! Zářila jen Voldánová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nuda bez celebrit! Zářila jen Voldánová!

Sympatická Jolana Voldánová zvítězila v kategorii Osobnost televizního zpravodajství a z vítězství měla velkou radost.
Sympatická Jolana Voldánová zvítězila v kategorii Osobnost televizního zpravodajství a z vítězství měla velkou radost. (Aha! – Martin Pekárek, Alexandr Malachovský)

PRAHA – Takhle si televize Nova už 16. ročník ankety TýTý rozhodně nepředstavovala! Jak bylo vidět, zakřivená zrcátka z dílny Kurta Gebauera už zřejmě nikoho nezajímají! Na pódiu přebíraly ceny za Slavíky Karla Gotta a Lucii Bílou či za herce Miroslava Donutila jejich děti. Pro cenu si nepřišla ani vítězná herečka Daniela Šinkorová.

A ani po skončení přímého přenosu to nebylo na rautu v Karlínském divadle o nic lepší. Všichni se raději rozutekli domů! Největší spokojeností tak zářila moderátorka Událostí v České televizi Jolana Voldánová (36), která porazila sexbombu Lucii Borhyovou i nevýrazného Karla Voříška z konkurenčních »nováckých« Televizních novin, které jsou přitom dlouhodobě nejsledovanějším pořadem v zemi!

Vítězství Jolany Voldánové v kategorii Osobnost televizního zpravodajství bylo největším překvapením večera. Nikdo nečekal, že Voldánová za sebou nechá horkou favoritku Lucii Borhyovou, která skončila až na třetím místě, za kolegou Karlem Voříškem. I přesto, že Borhyová zápasila se silnou angínou, přijela bez svého partnera Alana Babického. Ten měl sice povinnosti v zahraničí, ale i kdyby mu čas na předávání cen vyšel, tak zřejmě by s moderátorkou nepřišel, protože oba mají dlouhodobou krizi a spekuluje se o rozchodu, který ovšem nechce ani jeden z nich potvrdit. Ale na veřejnosti se oba dva už přes půl roku vůbec neukazují a Alanovi prý vadí Lucčiny milostné avantýry s jinými.

Zábava se nekonala ani v přímém přenosu, který přesto sledovaly dva miliony diváků, ani na rautu. „Je to odplata Nově za to, že vedení zrušilo všechny hudebně zábavné pořady, a proto když nemají zpěváci prostor si ani jednou za rok v pořadu Novy zazpívat, proč by šli dělat křoví do jejího pořadu jen proto, aby na něj koukalo víc lidí a Nova měla víc peněz z reklamy?“ řekl deníku Aha! jeden z členů »nováckého« štábu, který TýTý vysílal.

19.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.