Abbasová rozchod, Brichta a Goldová rozvod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Abbasová rozchod, Brichta a Goldová rozvod!

Lejla Abbasová a Karel Heřman se rozešli.
Lejla Abbasová a Karel Heřman se rozešli. (Aha!: Dalibor PUCHTA, ČTK, gabigold.cz)

PRAHA – Co se to v českém šoubyznysu děje? Vždyť jaro má být lásky čas. A místo toho je to letos spíše období plné rozchodů, rozvodů a partnerské nenávisti.

Co se to v českém šoubyznysu děje? Vždyť jaro má být lásky čas. A místo toho je to letos spíše období plné rozchodů, rozvodů a partnerské nenávisti. Moderátorka Lejla Abassová (26), zpěvačka Gabriela Goldová (33) nebo rocker Aleš Brichta (46) – ty všechny potkal během letošního jara milostný bankrot.


Lejla Abbasová – Karel Heřman

Těžké citové období prožívá i ebenová kráska – moderátorka Lejla Abbasová. „Po vzájemné dohodě jsme se s Karlem rozešli. Dál zůstáváme velmi blízkými kamarády, ale už spolu nežijeme. Je to hodně čerstvé, tak k tomu nechci říkat nic víc,“ prozradila Aha! Abbasová. Vztah krásné moderátorky a stálého hostujícího člena skupiny Chinaski Karla Heřmana procházel poslední dobou krizí. „Karel dokonce složil o jedné naší hádce písničku,“ přiznala před časem Lejla. „Ona je Lejla hodně citově založená a Karel je v tomhle ohledu dost laxní a flegmatický, takže tam důvodů pro nějaké spory bylo vždycky dost,“ řekl nám jeden ze společných kamarádů bývalých milenců.


Aleš Brichta – Vlaďka Brichtová

Po více než dvaceti letech se rocker Aleš Brichta hodlá opět zařadit mezi svobodné mládence. „Po pěti letech odloučení se s manželkou rozvádím. Jsme rozumní lidé, takže jsme na všem domluvení a rozvod by měl být jen formalita,“ nechal se slyšet Brichta. Ten už několik let žije se svou mladou přítelkyní Alenkou (26). „Po druhé se ale ženit rozhodně nehodlám. Jednou mi to stačilo,“ popírá rocker zvěsti, že se podruhé chystá rozeznít svatební zvony.


Gabriela Goldová – Marek Dobrodinský

„Po třech letech soudů nás konečně rozvedli,“ přiznala deníku Aha! zpěvačka Gabriela Goldová konec manželství s komikem Markem Dobrodinským (45). Ačkoliv se v době rozchodu nevybíravě vzájemně obviňovali ze lží a krádeží společného majetku, je nyní jejich vztah už údajně v pořádku. „Všechno funguje. Marek platí na našeho tříletého syna Marka, a když máme čas, tak si spolu bez problému skočíme i na kafe. Já mám přítele, on má přítelkyni, takže jsme oba spokojení,“ tvrdí Goldová, která má z předchozího manželství dceru Gabrielu a již tři roky žije s producentem Michalem Kracikem.


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.