Daniela Šinkorová: Šok na Václaváku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Daniela Šinkorová: Šok na Václaváku!

Tohle rozhodně není doktorka Gita z Ordinace v růžové zahradě, jak diváci Danielu Šinkorovou (34) znají! Herečka se v Divadle Radka Brzobohatého, které sídlí u Václavského náměstí, pořádně rozparádila!
Tohle rozhodně není doktorka Gita z Ordinace v růžové zahradě, jak diváci Danielu Šinkorovou (34) znají! Herečka se v Divadle Radka Brzobohatého, které sídlí u Václavského náměstí, pořádně rozparádila! (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Salvy smíchu přivolala Daniela Šinkorová (34) se svými hereckými kolegy, mezi nimiž exceloval také její bývalý přítel Roman Vojtek (34) při představení Miluji tě, ale... Diváci, kteří zavítali na premiérové představení do pražského Divadla Radka Brzobohatého, mohli vidět oblíbenou herečku například ve spodním prádle při simulaci sexu s Vojtkem.

Oplácaná Šinkorová divoce souloží na pódiu!

Během hry vystřídala Šinkorová několik tváří a předvedla, že je herečka se vším všudy! A taky ukázala své oplácané tělo s třesoucími se faldíky...

Skvělé herecké výkony ocenili diváci ve vyprodaném představení bouřlivým potleskem. Vždyť komu se poštěstí sledovat dvě hodiny komické situace z ložnic, obýváků, partnerských hádek a seznamování, zvlášť když v jedné z rolí hraje doktorka Gita z Ordinace v růžové zahradě Daniela Šinkorová. A právě tak ji diváci neznají. Roztržitou, v blonďaté paruce, jako komediantku, která dokáže bez přestání bavit a dělat si ze sebe legraci.

V hudební komedii si po boku Šinkorové zahráli také hvězda »nováckého« seriálu Ulice Michaela Badinková a Lumír Olšovský. Tuto americkou úspěšnou komedii, která se hrála také na několika dalších pražských scénách, zařadilo Divadlo Radka Brzobohatého do svého repertoáru hned na několik sezón.

Plastický chirurg radí Daniele!

Renomovaný plastický chirurg MUDr. Jiří Kučera působil dlouho v Paříži a nyní operuje a zkrášluje v pražském lékařském centru PEM.

MUDr. Jiří Kučera doporučuje Daniele Šinkorové, aby si nechala udělat tyto plastické operace:

  • Liposukce břicha - 14 000 Kč
  • Liposukce boků - 8000 Kč
  • Liposukce vnitřních stehen - 8000 Kč
  • V případě nedostatečné elasticity kůže bych doplnil o miniabdominoplastiku15 000 Kč

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.