Moderátor Hemala přišel o peníze: Kvůli smrti Přemka Podlahy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátor Hemala přišel o peníze: Kvůli smrti Přemka Podlahy!

Díky pejskovi začal měnit životní styl. Teď s ním chodí na dlouhé vycházky.
Díky pejskovi začal měnit životní styl. Teď s ním chodí na dlouhé vycházky.  (Profimedia.cz)

Je bez práce! O peníze Sašu Hemalu (62) paradoxně připravila smrt krále kutilů a zahrádkářů Přemka Podlahy (†76). Poté, co v prosinci zemřel, Prima zastavila natáčení Receptáře, který Hemala moderuje.

„Mrzí mě to, ale je to tak. Prima teď reprízuje Receptář prima nápadů s Přemkem. Lidé ho milovali a jeho smrtí zájem o jeho kutilství a zahrádkářství ještě vzrostl,“ řekl Aha! Hemala, který je tak bez práce a bez příjmů.


Po Podlahovi Receptář převzal v létě. To už se Přemkovi, který bojoval s rakovinou, velmi přitížilo. „Volali mi z produkce, že dělají minikonkurz na Přemkovo místo, tak jsem se tam přihlásil. Říkal jsem si, že už jsem jich několik absolvoval a že to v mém věku není nic ostudného,” vypráví Hemala.

Konkurz tehdy probíhal v jedné zahrádkářské kolonii. „Dostali jsme scénář a vlastně jsem ani nikoho, s kým jsem ten konkurz dělal, neviděl. Pak mi volali z Primy, že mě berou,” pokračuje Hemala.
Stal se ovšem primáckým externistou, takže žádný stálý příjem. Není tedy divu, že si Hemala moc přeje, aby už reprízy s Podlahou skončily a on opět začal točit.

Kdy se vrátí na obrazovku?
Kdy s ním zase začne televize točit Receptář, Hemala nemá tušení. „Rozhodně jsem ale připraven naskočit okamžitě zpátky,“ říká rozhodně.

Autor:  mir

Přečtěte si
ivoadler
23. 2. 2015 • 10:52

Ať už jde Hemala do pr... Gondíci taky.

ban09
22. 2. 2015 • 13:27

Taky jsem slyšela o Gondících, ale už jsou na to takový okoukaní.... taky bych raději Hemalu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.