Kotek se už nesvlékne | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kotek se už nesvlékne

Dětem pomáhají (zleva): Tomáš Hanák, Marcela Augustová, Alena Zárybnická, Míša Maurerová a Vojta Kotek.
Dětem pomáhají (zleva): Tomáš Hanák, Marcela Augustová, Alena Zárybnická, Míša Maurerová a Vojta Kotek. (Aha!: Martin Přibyl)

PRAHA – „Vloni se Vojta během přenosu svlékal, ale protože celý rok neposiloval, tak to možná necháme na Tomáši Hanákovi,“ řekla na tiskové konferenci k charitativní akci Pomozte dětem Míša Maurerová (27).

„Vloni se Vojta během přenosu svlékal, ale protože celý rok neposiloval, tak to možná necháme na Tomáši Hanákovi,“ řekla na tiskové konferenci k charitativní akci Pomozte dětem Míša Maurerová (27).

„Něco určitě vymyslíme. Také jsme se setkali s nepochopením naší hudební kreace, kterou jsme s Míšou předvedli. Žádné další nabídky nechodily, nic,“ dodal s úsměvem Kotek (19), který bude letošní ročník společně s Maurerovou, Tomášem Hanákem, Marcelou Augustovou a Alenou Zárybnickou moderovat. Česká televize si Maurerovou s Kotkem »najala« i přesto, že jsou tvářemi úspěšných seriálů konkurenční Novy.

Cílem pořadatelů této charitativní akce, jejímž maskotem je kuře, je, aby se letos překročila stomilionová hranice. Za dobu osmi let, co akce Pomozte dětem trvá, se vybralo 85 milionů korun, ze kterých se pomohlo 115 tisícům dětem po celé republice. Během Velikonočního pondělí 9. dubna budou v České televizi denní vstupy ze zákulisí a ve 20 hodin začne charitativní večer, kde vystoupí například Anna K., David Koller nebo Mahulena Bočanová s tanečním partnerem Jaroslavem Kunešem.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.