Hamrová zase ukazuje prsa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Hamrová zase ukazuje prsa!

Kateřina se za svá umělá prsa nestydí, právě neopak!
Kateřina se za svá umělá prsa nestydí, právě neopak! (pro Aha!: Miroslav Malec)

PRAHA – Ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR Kateřina Hamrová (39) se pečlivě chystá na v pořadí již osmý ročník soutěže. „Objevila jsem skvělý kosmetický salon, kde mám pohodu a klid,“ tetelí se blahem svůdná »šéfová« juniorských krásek.

Ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR Kateřina Hamrová (39) se pečlivě chystá na v pořadí již osmý ročník soutěže. „Objevila jsem skvělý kosmetický salon, kde mám pohodu a klid,“ tetelí se blahem svůdná »šéfová« juniorských krásek. Právě kvůli zkrášlování se nestyděla odhalit a ukázat svá umělá prsa!

„Mají tam úžasný personál a i ty jejich procedury jsou vážně nezvyklé. Mají třeba kosmetické přípravky se zlatými vlákny z mořských řas a práškem z perel nebo unikátní přístroj Bodyter, který zahřeje a rozbíjí tukové buňky. Kůže je potom hladká, jemná a pevnější. Určitě se tu bude líbit i mým misskám,“ raduje se Kateřina.

I v letošním roce chce ředitelka soutěží Miss Junior ČR a SR budovat značku životního stylu, nikoli klasickou soutěž krásy podmíněnou výškou a dokonalými tělesnými mírami. „Rozmazlovat se a hýčkat své tělo je důležitou součástí posilování sebevědomí, a tak jsem ráda, že jsme našli dalšího důležitého partnera soutěže, naladěného na podobnou strunu,“ netají se podnikavá žena svým nadšením.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.