Borhyová: A je to! Milenec ji odkopnul! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Borhyová: A je to! Milenec ji odkopnul!

Lucie Bohryová
Lucie Bohryová (: archiv)

PRAHA – Alan Babický (40) už nechce Lucii Borhyovou (28)! Přestože o rozchodu golfisty a moderátorky zpravodajství televize Nova se spekuluje už dlouho, teď se zdá být vše jasné!

Alan Babický (40) už nechce Lucii Borhyovou (28)! Přestože o rozchodu golfisty a moderátorky zpravodajství televize Nova se spekuluje už dlouho, teď se zdá být vše jasné!

Babický už totiž se záletnou Lucií nechce ani spolupracovat! Sérii jím pořádaných golfových turnajů, které Lucie v minulosti vždy moderovala, teď bude místo ní uvádět modelka Martina Dvořáková (23)! A Borhyová to prý ještě ani neví! Právě s Dvořákovou byl navíc Babický nedávno viděn v restauraci, a hned se proto vynořily otázky, zdali spolu nezačali i chodit.

„Ne, ne, náš vztah je jen pracovní,“ tvrdí Dvořáková, která má sama už šestiletou známost. A proč tedy na Alanových turnajích nahradí Borhyovou? „Opravdu nevím, proč ty akce nemoderuje jeho přítelkyně. To bych musela spekulovat,“ krčí rameny Martina.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.