Svatba Verešové & Volopicha: Trvala den a noc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Svatba Verešové & Volopicha: Trvala den a noc!

Šťastným novomanželům to při tanci opravdu slušelo!
Šťastným novomanželům to při tanci opravdu slušelo! (Aha!: Dalibor Puchta)

MARIÁNSKÉ LÁZNĚ/KYNŽVART – Luxusní svatba modelky Andrey Verešové (26) a právníka Daniela Volopicha (42) trvala celý den a pak i celou noc! Od sobotního poledne, kdy se nevěsta začala oblékat, až po nedělní oběd, kdy šli spát poslední slavící hosté!

Luxusní svatba modelky Andrey Verešové (26) a právníka Daniela Volopicha (42) trvala celý den a pak i celou noc! Od sobotního poledne, kdy se nevěsta začala oblékat, až po nedělní oběd, kdy šli spát poslední slavící hosté! A co se během dlouhé noci a předešlého večera dělo? Deník Aha! všechno ví! Protože jako jediný byl přímo u toho!

Modelka Andrea Verešová (26) se v sobotu vdala za právníka Daniela Volopicha (42), a jen deník Aha! byl přímo u toho! Pro oba novomanžele i desítky hostů to byl krásný den, nebýt dvou menších incidentů...

Bodyguard před vchodem do areálu kynžvartského zámku, kde se svatba v kapli konala, rozbil pěstí sklo u auta jednoho z fotografů. A další nepříjemnost se pak stala přímo u oltáře! Andree totiž nešel navléknou snubní prstýnek na ženichův prst! Což je podle svatební pranostiky zlé znamení pro budoucnost manželství! Ale protože ostatní tradice novomanželé dodrželi, včetně rozbíjení talířů na střepy pro štěstí, snad nebude zase tak zle...
I když: První novomanželská hádka se odehrála hned v sobotu večer...

Poté, co si snoubenci přesně v 15.16 v kapli kynžvartského zámku řekli »ano«, přesunuli se i s hosty do hotelu Esplanade, kde se oslavovalo celou noc až do pozdního rána!

Těsně před slavnostním ohňostrojem se odehrála i první novomanželská hádka! „Tanečník Yemi přijel se svojí skupinou, s čímž se nepočítalo, a Daniel jim nechtěl zaplatit pokoj. Aby ne, vždyť stojí pěkných pár tisíc. Andree se to nelíbilo, ale nakonec se to vyřešilo samo. Část Yemiho tanečníků ještě v noci odjížděla pryč na další vystoupení,“ popsal deníku Aha! hádku jeden z hostů.

Na hostině se podávaly samé vybrané chody, třeba biftek z argentinské svíčkové s omáčkou z hub šiitake, klasická polévka s játrovými knedlíčky či medailonky z mořského ďasa s grilovanými krevetami. Pila se česká vína ze Znojma a Valtic, Muťenická pálenka a Plzeňské pivo.

Široká nabídka lihovin si získala srdce mnoha slavících, do nálady se velice brzo dostal třeba Libor Bouček. Když v noci na oslavu přijížděla jeho nejlepší kamarádka Dara Rolins, vrhl se na její auto dřív, než stačilo zaparkovat, a proběhl se jí po kapotě! Zpěvačku pak zdvihl do náruče tak rychle, že se ani nestačila rozkoukat!

A jak proběhla Andreina svatební noc? To bylo jediné místo, kam Andrea deník Aha! nepustila. Vzhledem k tomu, že se ale oba věnovali dlouho do rána hostům, a ženich si s každým připíjel svým oblíbeným koňakem a šampaňským, je pravděpodobné, že ta opravdová svatební přišla až o den později...

Výtržníci na svatbě

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.