Bouček má Rytmus! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bouček má Rytmus!

Libor Bouček (vlevo) si s Rytmusem zarapoval a naučil se od něj i několik správných raperských gest!
Libor Bouček (vlevo) si s Rytmusem zarapoval a naučil se od něj i několik správných raperských gest!

PRAHA – Dnes dopoledne se naposledy odehraje »primácká« hitparáda t-music ve stávající dekoraci. „Od příští soboty budeme mít nové studio s novou dekorací i grafikou,“ pochlubil se deníku Aha! moderátor t-music Libor Bouček (26).


„Jako hudební hitparáda, která je plná těch nejaktuálnějších šlágrů, bychom se měli se starou dekorací rozloučit v rytmu. A proto jsem si pozval nejúspěšnějšího slovenského rapera, který si říká Rytmus! Je to nejprodávanější hiphoper, který se tomuto stylu věnuje od devadesátých let a je známý i ze skupiny Kontrafakt,“ představil Rytmuse Bouček a hned mu pochválil jeho zlatý řetěz na krku, který váží 220 gramů a stál 132 tisíc slovenských korun.

„Nechal jsem si ho udělat jako symbol svého úspěchu. Když se projdu po městě, každý ví, že jsem úspěšný a že se mi daří. Hned jak vydělám peníze, přemýšlím, jaké další zlato si koupím,“ prozradil Rytmus, jehož aktuální album se jmenuje Bengoro a v t-music představí svůj nový klip Temeraf. Novinky uvidíte a uslyšíte i od All Saints, Gwen Stefani feat. Akon a klip Svědomí skupiny Kryštof. „A taky vrcholí soutěž se skupinou Tokio Hotel,“ dodal Bouček. Hitparáda t-music začíná na Primě dnes v 10.40 hodin.


Autor: (gra)
Foto pro Aha!: Vladimír Kopecký

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.