Travesti skupina Screamers: Tohle je Hanka s Karlem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Travesti skupina Screamers: Tohle je Hanka s Karlem!

Hana Zagorová a Karel Vágner v podání naší nejznámější travesti skupiny Screamers...
Hana Zagorová a Karel Vágner v podání naší nejznámější travesti skupiny Screamers...  (: Screamers)

PRAHA – Naše nejznámější travesti skupina Screamers se chystá na velkolepou oslavu desátých narozenin! „Vznikli jsme v březnu 1997, a protože čas hrozně letí, tak nyní oslavíme deset let profesionálního vystupování.

Naše nejznámější travesti skupina Screamers se chystá na velkolepou oslavu desátých narozenin! „Vznikli jsme v březnu 1997, a protože čas hrozně letí, tak nyní oslavíme deset let profesionálního vystupování. Oslava se bude konat v úterý 20. března v Divadle Broadway,“ prozradil deníku Aha! Ladislav Černý, který je manažerem a zároveň i konferenciérem Screamers.

„A při vystoupeních v duetech předvádím mužské role,“ přiznal Černý, který se tak na jevišti proměňuje i v Karla Vágnera při legendárním duetu s Hanou Zagorovou Hej, mistře basu! „Hanka se na nás byla několikrát podívat,“ usmívá se Černý.

„Za ta léta se soubor rozrostl o dva členy a již pět let vystupuje ve stejné šestičlenné sestavě. Každý člen má své oblíbené umělkyně jako Zagorovou, Pilarovou, Vondráčkovou, Csákovou, Heidi Janků, Tinu Turner, Cher, Allu Pugačevu a mnoho dalších. V našich vystoupeních se objevují i parodie bavičů a moderátorů Haliny Pawlowské nebo Pitkina,“ pochvaluje si velký zájem o Screamers Černý a slibuje, že oslavy desátých narozenin se zúčastní i originály – Eva Pilarová, Heidi Janků, Ilona Csáková, Petra Černocká, Hana Zagorová...

V zákulisí pak »kluci« zažívají i spoustu humorných příhod. „Jednou za námi přišel do šatny manželský pár a paní manželovi povídala, jaké mají kluci krásné šaty a že on jí nikdy nic tak pěkného nekoupil. A manžel jí odpověděl, že až bude mít tak pěknou postavu jako kluci, že jí koupí taky tak hezké šaty,“ směje se Černý.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.