Nejbouřlivější rozchody roku 2014: Urážky, nenávist, slzy a miliony vyhozené z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nejbouřlivější rozchody roku 2014: Urážky, nenávist, slzy a miliony vyhozené z okna!

Fotografie
Fotografie (internal)

Vždycky to byla na začátku láska jako trám. Někteří si i slibují věrnost před Bohem do konce života. Ale člověk míní a život mění. Letošní rok byl ovšem ve vztazích mezi celebritami oproti loňskému docela stabilní. Skončilo jen pár kratších známostí, a pouze dvě dlouhodobá manželství.

Leden: Alena Šeredová a Gigi Buffon
I když už to všichni věděli, že Alena Šeredová (36) a Gigi Bufon (36) čelí problémům, protože fotbalista se rozhodl skórovat na jiném hřišti, italská média zastihla manžele u soudu! Kvůli Gigiho vzplanutí se sportovní redaktorkou Ilarií D´Amico (40) musela modelka u soudu nahlásit nové adresy. V Itálii se totiž nemohou páry jen tak rychle rozvést. To soud udělá až po třech letech, kdy oba dokážou, že každý žije na jiné adrese.

Nicméně i tak se fotbalista dost »prohne«. Gigi Buffon je totiž nejlépe placený brankář světa. Juventus Turín mu platí ročně více než 123 milionů korun. Majetek, o který se pár momentálně přetahuje, má podle italských novinářů hodnotu půl miliardy! Navíc Aleně zůstali v péči oba synové – Thomas Louise (7) a David Lee (5).


Únor: Saša Rašilov a Vanda Hybnerová
Největší šok pro český showbyznys. Herecký pár Saša Rašilov (42) a Vanda Hybnerová (46) světu oznámili rozpad jejich dvacetiletého manželství! Oba požádali o rozvod.
Herec dlouho nelenil a okamžitě si za okoukanou Vandu našel mladší náhradu. S mladou brunetkou Věrou Miťkovou (33) bydlí v centru Prahy ve společném bytě. Navíc jeho milenka je schopná podnikatelka, jejíž jméno figuruje v několika firmách obchodujících s nemovitostmi, ž čehož jedna firma má základní kapitál 92 milionů!

Proč vůbec tak stabilní manželství skončilo a slušňák Rašilov opustil manželku a dcery Josefínu (20) a Toničku (16)? „Po problémech v manželství, které bylo krásné a šťastné, kdy jsme vybudovali rodinu a všechno, co k ní patří, nastala krize,“ vysvětlil Rašilov. Ten také přiznal, že nešlo o žádnou prkotinu, ale vlekoucí se problémy. „Před rokem jsem se rozhodl vše vyřešit a od rodiny odešel. Dospěl jsem k tomu, že se navzájem trápíme v situaci, která nemá řešení. Ani jeden jsme se neměli k tomu udělat ten krok, a tak jsem ho udělal já. Nebyl v tom nikdo třetí ani z jedné strany,“ sdělil herec v únoru.
Minulý měsíc ovšem Vandě konečně vykouzlil někdo úsměv na tváři. Jejím novým přítelem je automobilový závodník Jakub Choura (33). I když nový vztah ani jeden nechce přiznat, fotografové je načapali procházet se ruku v ruce. Dokonce došlo i na polibky!
Březen: Jitka Válková a Miroslav Cipra
Byli zasnoubeni, těšili se na společný život, ale…
Jitka Válková (23) si vše na poslední chvíli rozmyslela a poslala podnikatele Mirka Cipru (42) k vodě. Po dvouleté známosti, kdy se starší seladon vytasil i s krásným prstenem, to byla nepříjemná sprcha. Modelka se rozhodla, že se chce věnovat kariéře, ale místo toho nabrala spousty kilogramů a ve finále zůstala bez chlapa. I když po postarším Ciprovi chvilku randila s mladým zajíčkem Adamem Klavíkem (24).

Duben: Petra Kvitová a Radek Štěpánek
I věčně pozitivní sportovci jsou jenom lidi. Po ročním vztahu vzájemné trápení ukončili Petra Kvitová (24) a Radek Štěpánek (36). Petra se chtěla věnovat a soustředit se na kariéru. Což se jí povedlo. 5. července vyhrála podruhé Wimbledon!
Červenec: Leoš Mareš a Petra Faltýnová
Asi nejdivočejším rozchodem s prapodivnými důvody byl rozchod nejlépe placeného moderátora Leoše Mareše (38) a modelky Petry Faltýnové (36). Přijeli na filmový festival v Karlových Varech ruku v ruce jako ten nejzamilovanější pár a během jednoho mejdanu bylo všemu konec. Leoš se uprostřed noci rozhodl, že s Petrou už dál nechce být. A o pár hodin předtím plánovali společnou dovolenou. Nicméně netrvalo dlouho a tihle dva se k sobě vrátili na konci září. Pro milence to byl v pořadí už druhý oficiální rozchod. Kdy se dočkáme třetího a možná už definitivního? To ukáže další rok.

15.7.
Martin Pouva a Petra Friedlová
Moderátor Televizních novin na Nově Martin Pouva (51) se po pěti letech rozešel s partnerkou Petrou Friedlovou (29). Nicméně i když už si přestali rozumět jako partneři, přátelé zůstali i nadále a jak to tak bývá, stará láska nerezaví a milenci se k sobě tak nějak zase vrátili…

Listopad: Miluše Bittnerová a Lukáš Ilek
Po sedmnáctiletém bezdětném manželství dostala česká Marilyn Monroe Miluše Bittnerová (37) pořádnou pecku. Její manžel Lukáš od ní odešel! „Můj muž se před časem rozhodl, že bude lesník a odstěhoval se na Šumavu. Dokonce začal studovat lesnickou školu,“ vysvětlila herečka s tím, že jejich názory na život se prostě absolutně neslučují. Miluška absolutně odmítá, že by se za ním na Šumavu odstěhovala. Chtěla by dokonce dítě, ale to je v této situaci naprosto nemyslitelné.

Prosinec
Zlatokopka Dominika Mesarošová (29) oznámila rozchod s podnikatelem Markem. S tím silikonová kráska už plánovala svatbu a děti. „Na spoustě věcech jsme se neshodli, tak jsme šli od sebe,“ přiznala modelka.

Autor:  kl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.