Náhlovského Silvestr hrůzy: Nepočítali s účinky prudkého jedu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Náhlovského Silvestr hrůzy: Nepočítali s účinky prudkého jedu!

Aloise Náhlovského
Aloise Náhlovského (archiv smoklin)

Bavič Alois Náhlovský (65) se vtipnými historkami jenom hemží a pozadu nezůstal ani se vzpomínám na Silvestra, který se jednoho roku proměnil v horor.

Svoji kariéru totiž bavič začínal ve dvojici s Petrem Voželníkem ze zoologické zahrady. „Jednou mi na Silvestra zavolal, abych se za ním stavil, že mu přišel chřestýš z Las Vegas,“ vzpomínal Náhlovský v pořadu Všechnopárty.

Jenomže had byl po cestě zmrzlý a ležel bez pohybu v teráriu. „Říkal jsem, že je asi mrtvej, tak Petr lampou trochu přitopil. A aby mě přesvědčil, že žije, sáhl mu na chřestítko a zachřestil,“ říká dále bavič. Jenomže pánové neodhadli rychlou reakci hada a on narušitele odpočinku obratem uštknul. Náhlovský pak s velkými problémy volal na pohotovost. Vzhledem k silvestrovským bujarým náladám si totiž všichni mysleli, že jenom přebral. „Sérum pak museli přivézt až z východního Německa vrtulníkem,“ ukončuje bavič vtipnou historku, která mohla skončit smrtí jeho přítele.



Autor:  hoh,mpa

Přečtěte si
prroud
4. 1. 2015 • 09:37

Nechapu "vtipnou" pointu toho,ze nekoho malem stala zivot jeho vlastni pitomost pri zachazeni s jedovatym hadem......spis to vidim na poradnou nezodpovednost.

sacounbagoun
4. 1. 2015 • 09:29

Páni redaktoři, špatně jste poslouchali silvestrovskou Všechnopárty. Ve vašem článku toho dost chybí, pan Náhlovský tam toho říkal mnohem víc.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.