Otec uškrtil syna a skočil do Macochy! Našli ho s odtrženými končetinami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Otec uškrtil syna a skočil do Macochy! Našli ho s odtrženými končetinami

Na dně Macochy policie našlo tělo vraha bez končetin. (ilustrační foto)
Na dně Macochy policie našlo tělo vraha bez končetin. (ilustrační foto) (Profimedia.cz, ara)

Rozchod s manželkou neunesl Rudolf  V. (†35) z Blanska. Před tím, než ale skočil do propasti Macocha, uškrtil jejich společného syna Ondru (†10). Nesnesl, že by hoch zůstal s matkou...

Vztah manželů V. se definitivně rozpadl v září 1996. Žena se i se synem odstěhovala ke svým rodičům. Rudolf V. se rozhodl, že už nechce žít. Zároveň však chtěl potrestat manželku, a tak vymyslel ďábelský plán. Pozval syna na nedělní oběd. Chlapec netušil nic zlého, myslel si, že budou s tatínkem slavit začátek školního roku. Rudolf  V. však měl docela jiné úmysly.

Když se Ondra dlouho nevracel, vydala se jeho máma pro něj. V bytě našla už jen chlapcovo bezvládné tělo. Školáka, který měl celý život před sebou, uškrtil vlastní otec. Rudolf V. zmizel, nechal po sobě jen dopis, kde ze smrti syna obvinil manželku. Ačkoliv nenapsal, kam šel, příbuzní poslali policisty k propasti Macocha. Rudolf  V. totiž již dříve mluvil o tom, že by svůj život ukončil právě tam.

A na dně průrvy skutečně ležela mrtvola s odtrženými končetinami. Muž se musel několikrát velmi silně udeřit o skály, když letěl vstříc smrti. Detektivové zjistili, že nejspíš jen pár minut před vraždou syna s Rudolfem V. mluvila jeho kolegyně bydlící ve stejném činžáku. Prosila ho, aby jí vzal neschopenku do zaměstnání. Rudolf  V. odmítl s tím, že do práce také nepůjde. Působil prý klidně a vyrovnaně...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.