Náruživá vychovatelka zneužívala učně: V kabinetu je nutila s ní souložit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Náruživá vychovatelka zneužívala učně: V kabinetu je nutila s ní souložit!

Vychovatelka měla slabost pro mladé kluky. (ilustrační foto)
Vychovatelka měla slabost pro mladé kluky. (ilustrační foto)

Zneužívání ze strany učitelů či vychovatelů se obvykle týká dívek. Někdy jsou ale k intimnostem se staršími ženami nuceni i chlapci. A právě takový případ se odehrál v roce 1982 nedaleko Popradu v bývalém Československu.

Viera V. byla manželkou ředitele internátu pro učně z různých učilišť. Pracovala jako pomocná vychovatelka a vybírala si výhradně noční směny. Později se ukázalo proč. Náruživá žena totiž měla zálibu v mladých učních. V dubnu 1982 rozbolely učně Mariána T. (17) zuby a šel si na vychovatelnu pro prášek proti bolesti. Viera V., která měla právě službu, mu analgetika dala. Nechtěla ho však pustit z pokoje.

Ptala se, zda má Marián T. dívku a jestli už někdy měl pohlavní styk. Poté se začala svlékat a stáhla ho k sobě do postele. Mladík se vymlouval, že má bolesti, ale nebylo mu to nic platné. Následující týdny si ho k sobě vilná žena stále pod různými záminkami volala a vynucovala si sex. Mariánovi se intimnosti se starší vychovatelkou příliš nelíbily, měl však strach se ozvat, protože Viera V. disponovala v internátě značným vlivem.

Později se pokusil o svých problémech mluvit s dalšími vychovatelkami, ale všechny se Viery V. obávaly. Teprve o několik měsíců později vmetla jedna kolegyně při hádce Vieře V. do tváře, že Mariána zneužívá a měla by mu dát pokoj. Ze »vztahu« vychovatelky a mladého učně se stalo veřejné tajemství. Viera V. byla obviněna z pohlavního zneužívání a skončila na deset měsíců ve vězení.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.