Žena obviňovala muže z okolí ze znásilnění: Popisovala šokující detaily! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Žena obviňovala muže z okolí ze znásilnění: Popisovala šokující detaily!

Anně T. bylo doporučeno psychiatrické léčení.
Anně T. bylo doporučeno psychiatrické léčení. (scom)

 Psychické problémy se projevují různými způsoby. Anna T. (19) z Ústecka ráda obviňovala muže ze svého okolí ze znásilnění. Údajný vynucený sex pak popisovala se všemi podrobnostmi.

Anna T. nařkla roku 1984 občana romského původu ze znásilnění. Muž sice přiznával, že s dívkou spal, ale jakékoliv násilí však odmítal. Anna T. ho prý sama pozvala k sobě domů a dobrovolně se s ním pomilovala. Protože však dotyčný nebyl žádné neviňátko a dívka pocházela ze slušné rodiny, neměli detektivové důvod údajné oběti nevěřit. Do bytu Anny T. zašel vyšetřovatel, aby ji vyslechl. Druhý den Anna T. obvinila ze znásilnění i jeho.

Podrobně popisovala styk, který si na ní prý vynutil. Nabízela dokonce, že může ukázat matraci se  skvrnou ze spermatu. Chovala se hystericky, takže kriminalisté začali pátrat v její minulosti. Ukázalo se, že byla několikrát v psychiatrické léčebně a dvakrát se pokusila o sebevraždu. Muže ze svého okolí obviňovala ze znásilnění často. Neostýchala se vyprávět podrobnosti údajných vynucených styků i rodinám domnělých pachatelů, a tím na sebe strhávala pozornost. Rodiče o psychických problémech Anny T. věděli, ale raději nic neřešili, protože se báli ostudy. Případ byl odložen a dívce bylo doporučeno léčení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.