Krvavé Vánoce: Surový exhibicionista vrazil ženě do konečníku větev a pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Krvavé Vánoce: Surový exhibicionista vrazil ženě do konečníku větev a pak...

Stanislav B. se nejprve jen obnažoval, pak ale zatoužil po sexu a vraždil.
Stanislav B. se nejprve jen obnažoval, pak ale zatoužil po sexu a vraždil. (Ilustrační foto: scom)

V předvečer Štědrého dne roku 1979 šla učitelka Ivana P. se svým manželem na návštěvu ke známým. Po malé hádce se žena rozhodla odejít dřív. Domů však už nedorazila. Surový vrah jí vrazil do konečníku větev a ubodal ji.

Mrtvolu Ivany P. našla malá školačka, když v Bělském lese v Ostravě venčila psa. Bylo vidět, že nešťastnice před násilníkem utíkala. Vrah ji však dostihl dříve, než stačila doběhnout k tramvajové trati. Detektivové nejprve podezřívali manžela Ivany P., ten však měl neprůstřelné alibi. Zůstal totiž na večírku a měl na to řadu svědků. Objevila se ale další slibná stopa. Během vyšetřování vyšlo najevo, že v Bělském lese obtěžoval ženy neznámý násilník. Nejprve se jen obnažoval, ale později některé své oběti i fyzicky napadal. Dokonce jim vyhrožoval nožem. Žádná z obtěžovaných žen však nepříjemný zážitek nehlásila, protože se styděly.


Přihlásily se až v souvislosti s vraždou Ivany P. V exhibicionistovi byl zjištěn dělník Stanislav B. Obtěžování žen připustil, ale útok na Ivanu P. popíral. Teprve když jeho kolegové vypověděli, že měl v den vraždy poškrábané tváře, přiznal se. Ženu chtěl znásilnit. Když se dala na útěk, rozčílil se a bodl ji. Ivana začala chroptět a Stanislav B. se nedokázal vzrušit. Proto jí vrazil do konečníku větev. Soud poslal sadistického vraha na třiadvacet let do vězení a nařídil mu léčbu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.