Surovec umlátil stařenku (†81) k smrti: Udusila se vlastní krví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Surovec umlátil stařenku (†81) k smrti: Udusila se vlastní krví!

(ilustrační foto)
(ilustrační foto) (Mediafax.cz)

Ani příkladná opatrnost neochránila Boženu Ch. (†81) před hrozným koncem. Ačkoliv stařenka nikdy do svého domku cizí lidi nepouštěla, v roce 1990 si do něj našel cestu vrah. A ubil ji extrémně surovým způsobem!

Mrtvou důchodkyni objevila její nevlastní dcera, která za ní jezdila na pravidelné návštěvy z Příbrami. Když se 29. září 1990 blížila k domku, rychle pochopila, že se stalo něco zlého. Ačkoliv bylo chladno, z komína se nekouřilo a dveře byly pootevřené.

Božena Ch. ležela v předsíni domku se zakrváceným zdeformovaným obličejem. Soudní lékař při pitvě odhalil, že starou paní vrah bil pěstí do tváře a po hlavě jí dokonce dupal. Nakonec ji zraněnou nechal na zemi a ona se udusila vlastní krví.

Domek nesl stopy po prohledávání, takže se nebohá žena nejspíš stala obětí brutálního lupiče. Co si však násilník z domu odnesl, se detektivové nedozvěděli, protože opatrná důchodkyně o svém majetku s nikým nemluvila. Zajištěné otisky prstů i podrážek bot k dopadení pachatele nevedly. Je možné, že krutý zločin spáchal některý z tehdy amnestovaných vězňů. Jisté ale je, že vražda nebyla potrestána a surovec, schopný dupat po hlavě stařenky, nejspíš dál chodí mezi námi.

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz


Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.