Josef nalákal Evu do lesa na sex... pak ji probodl větví! Vraždu tajně sledovala její neteř! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Josef nalákal Evu do lesa na sex... pak ji probodl větví! Vraždu tajně sledovala její neteř!

Eva se místo sexu dočkala smrti (ilustrační foto)
Eva se místo sexu dočkala smrti (ilustrační foto) (Profimedia CZ)

Zvláště krutým způsobem zavraždil Josef Kováč (35) z Opavy svou přítelkyni Evu F. (†48). Učitelku v mateřské škole nalákal na slib sexu do lesa. Místo milostných hrátek ji však zbil a probodl větví.

Eva F. věřila, že ji mladší muž miluje. Josef Kováč však měl dlouho připravený plán, jak ji připravit nejen o peníze, ale i o život. Důvěřivá učitelka Kováčovi svěřila dvě stě tisíc, které získala prodejem domku, a také kuponové knížky. A muž si její majetek chtěl nechat.

Vylákal ji proto v říjnu 1994 do pískovny poblíž Opavy. Tvrdil jí, že se v přírodě pomilují, místo toho ji však doslova umučil. Škrtil provazem, bil, šlapal jí na krk a bodal větví do obličeje. Těžce zraněná žena zemřela opuštěná v lese až za několik hodin. Celou vraždu zpovzdálí pozorovala neteř oběti Hana V.
Kováč se snažil vinu za zločin svést na různé známé Evy F., mimo jiné i postiženého a neslyšícího Viliama P.

Naopak, o roli Hany V. nejprve mlčel, později ji ale označil za iniciátorku vraždy. Policie však nedokázala zajistit důkazy, že se Hana V. na vraždě své tety vůbec podílela. Soud ji potrestal podmíněně pouze za to, že čin neoznámila. Josef Kováč byl za brutální mord odsouzen k výjimečnému trestu sedmnácti let za mřížemi.




Přečtěte si
illis
12. 4. 2013 • 21:12

měl dostat provaz, tak by byla jistota, že byl skutečně potrestaný. Takhle si užil fešáckého kriminálu, s dobrou snídaní, slušným obědem a večeří, večer telka a obrázky žen přibitých na zdi. Vraždil jsi , tvůj život bude také ukončen, bez rozdílu.

vuhp
12. 4. 2013 • 08:58

 Tak mně napadlo, kolik by stát ušetřil peněz, kdyby takové zrůdy likvidoval. Trest smrti by měl být obnoven.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.