Přemek Podlaha (†76) zemřel bez majetku: Kam zmizelo dědictví?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Přemek Podlaha (†76) zemřel bez majetku: Kam zmizelo dědictví?!

Luxusní Podlahova vila v Ládví u Kamenice už patří manželce.
Luxusní Podlahova vila v Ládví u Kamenice už patří manželce. (Aha! - Martin Pekárek, David Malík)

Čekali byste luxusní domy, opečované zahrady, vymazlené chaty? Ani náhodou, dědictví po zemřelém Přemku Podlahovi (†76) není prakticky žádné! Jak je to možné? Kam zmizely peníze a majetek? A koho si vybral za pokračovatele kutilského odkazu?

Během svého padesátiletého působení na televizní obrazovce a díky vydání čtrnácti knih vydělal moderátor nemalé peníze. Za ty zvládl postavit vilu za Prahou a vybudovat krásnou zahrádku u domu. Ta byla jeho pýchou, nad kterou se rád rozplýval. „Mám velmi slušné výsledky u kanadských borůvek, taky nádhernou broskvoň, tu si piplám. Mám mnoho všelijakých kytek a dělám si svoje jiřiny,“ prozradil dříve Podlaha.

Syna Pavla vydědil

Počítal s tím, že jeho pýchu převezme syn Pavel a bude v jeho zálibě pokračovat, jenže člověk míní a život mění. „Pavel se nepotatil. My spolu moc nekamarádíme. A to řadu let. Ale mám dceru, která má čtyři děti a bydlí jen kousek od nás,“ promluvil sám Podlaha před časem o rodinných poměrech. Ty nebyly moc ideální, protože syna Pavla dokonce vydědil, když nadělal velké dluhy. Nejspíš proto aby ochránil vlastní majetek.

Odkaz vnukovi

Život mu sám pomohl najít náhradního dědice a následovníka. Objevil ho v předposledním vnukovi. „To, co jsem v životě poznal a nasbíral, bych jednou rád předal vnukovi. Jmenuje se po mém otci – Vincent,“ uvedl před osmi lety sám Podlaha.





Autor:  dat

Přečtěte si
mandat
29. 12. 2014 • 21:28

Podlaha byl donucen vse napsat na tu carodejnici. Jeho deti nic nedostanou a ona jeste siri pomluvy, ze vse utratil jeho syn. To neni pravda. Sama je lakoma a chamtiva zenska.

mnpv
29. 12. 2014 • 12:08

Co je vám po tom? Třeba chalupu daroval útulku pro psy. Tady je zase sjezd přejících inteligentů

mnpv
29. 12. 2014 • 12:06

Byl to jeho majetek a jak se rozhodl čistě jeho věc a vám je po tom prrrd.

mnpv
29. 12. 2014 • 12:05

Museli by být řádně hloupí, aby platili zbytečné peníze z několikrát již zdaněného majetku státu. Kdyby byli hloupí, tak zase nebudou míti žádného majetku.

mnpv
29. 12. 2014 • 12:03

Co je vám po tom. Starejte se všichni o svůj majetek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.