Tajemství Přemka Podlahy: Vydědil syna kvůli automatům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Tajemství Přemka Podlahy: Vydědil syna kvůli automatům!

Přemek Podlaha
Přemek Podlaha (Aha! – Karel Kopáč, Marek Hofman, ara)

Známý moderátor televizního Receptáře a král českých kutilů Přemek Podlaha (73) podle informací Aha! vydědil svého syna Pavla (42). Důvod? Jeho problémy v podnikání, na které mu Přemek v minulosti půjčil několik milionů korun.

Kromě dvou hospod v centru Prahy prý mladý Podlaha prodělal i luxusní hotel ve Volyni! Podlaha sám se mezi známými nechal slyšet, že »mladej to prohrál i v hazardu...«.

Jako správný otec se zpočátku snažil synovi pomáhat. Miliony, které vydělával v televizi, na zájezdových představeních i vydáváním knížek, ale syn obrátil v dluhy. Zejména proto Přemkovi došla trpělivost a Pavla údajně vydědil!

Mladý Podlaha žil v době největších finančních problémů kdesi v lesích u Příbrami, na opuštěné hájence bez vody a elektřiny. „Já myslím, že tam je pořád,“ míní Pavlova někdejší přítelkyně.

Táta Přemek nám to ale nepotvrdil, na nejbolestnější téma svého života se totiž striktně odmítl bavit. „On má dceru, slušného zetě, od nich vnuky a na těch on visí! Ti mu dělají jen samou radost,“ prozradil Aha! známý rodiny, který si nepřál být jmenován.

Pavla pravděpodobně táta vydědil ze strachu o vlastní majetek, především luxusní vilu v pražské čtvrti Ládví, kde žije se svojí manželkou Kateřinou Kalendovou (60). Byla to prý právě ona, kdo svému manželovi zakázal syna dál finančně podporovat – ať už v podnikání, nebo ve splácení dluhů!

Syn Pavel (42): Naletěl jsem!

Jen jednou, a to už v roce 2005, se Pavel Podlaha vyjádřil k tomu, jak se do takových finančních problémů vůbec dostal: „Před lety jsem nalítl firmě, která mne podvedla. Podepsal jsem špatnou smlouvu. Získali tak za milion a půl majetek, který měl hodnotu deset milionů. Abych zachránil alespoň něco, prodal jsem i svůj branický byt v ceně šesti milionů, který mi otec daroval…“

Přemek je prý na korunu...

Král českých kutilů je i v důchodovém věku neuvěřitelně pilný a produktivní. Vedle natáčení televizního Receptáře pořád jezdí po výstavách a veletrzích a provází různými kutilskými programy. Za desetitisícové honoráře.

„Pan Podlaha je mimořádně slušný člověk, ale hodně na peníze. Říkal, že si schovává i balicí papír z vánočních dárků. Že mu přijde škoda ho vyhazovat,“ prozradila nám jedna pracovnice českobudějovického výstaviště, kde si Podlaha také často přivydělává.

Prý má doslova fobii z chudoby! Že to může být pravda, naznačuje i to, že si Podlaha deníku Aha! nedávno stěžoval na malý honorář za moderování Receptáře prima nápadů…



Přečtěte si
6010
30. 12. 2014 • 21:15

Přesně, my o žádných automatech nevíme, to se dá lehce takto člověka pošpinit. Prostě synovi podnikání nevyšlo, každý na to není a podvodníků je tu spoustu a dopadl chudák kluk, že ho vydědili, zeřejmě na radu macechy,aby náhodou nepřišla o majetek a on skončil chudák jako bezdomovec, který bydlí někde v lese v zemlajnce.Hamba jim.

6010
30. 12. 2014 • 21:10

No tak já také schovávám balicí papír z vánočních dárků a po penězích nejsem.Obdaruji klidně bezdomovce, když mám pocit, že mu to pomůže.Jsme tak vychovaní po válce jsme byli chudí, všeho jsme si vážili a zůstalo nám to.Ale pravda je,že rubáš nemá kapsy a do hrobu půjdeme všichni s holou pr...í. A s tím bychom měli počítat a snažit se chovat dle vesmírných zákonů, dej bude ti dáno, přej bude ti přáno a co vyšleš, i myšlenku, vše se člověku vrátí.Funguje to jako bumerang.

mandat
23. 5. 2012 • 14:30

To prave skoncit nemuze, to by doma schytal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.