Terezka Pergnerová se nám rozpovídala... Mareši, nenávidím tě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Terezka Pergnerová se nám rozpovídala... Mareši, nenávidím tě!

BRATISLAVA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) po dlouhé době vystoupila v televizi a zase rozpoutala fičák! Stačila pozurážet Leoše Mareše, Dianu Kobzanovou i Daru Rolins a dokonce.


BRATISLAVA – Moderátorka Tereza Pergnerová (32) po dlouhé době vystoupila v televizi a zase rozpoutala fičák! Stačila pozurážet Leoše Mareše, Dianu Kobzanovou i Daru Rolins a dokonce si i postěžovala, jak dcera jejího přítele Jiřího Chlebečka (37) kazí jejího syna Samuela (5). A nakonec pohrozila všem, kdo by jí nevěřili nedávné těhotenství, že si to s nimi tvrdě vyřídí!

Tereza na začátku rozhovoru v pořadu Slovenské televize Chilli naznačila, jaký má vztah k dalšímu hvězdnému moderátorovi Leoši Marešovi a rýpla si i do bývalé moderátorské kolegyně z VyVolených Diany Kobzanové. „U nás se oslavuje průměr. Tam jsou u válu lidé, kteří ještě včera chodili po molu a dnes už dělají moderátora, aniž by měli ahnung o tom, jak se to dělá. I když nenávidím Leoše Mareše, tak je to profesionál, řemeslník,“ rozpovídala se Tereza. A co říká na rýpnutí od kolegyně sám Mareš? „Nebudu to vůbec komentovat,“ řekl nám včera do telefonu.

Pergnerová se ve stejném rozhovoru později dotkla i Dary Rolins, která ji nahradila v jednom slovenském pořadu. Kliknutím zvětšete„Já to Daře hrozně přeju, ale to je přesně ten případ, o kterém jsem mluvila předtím. Ať ta holka proboha radši zpívá!“ pustila si pusu na špacír.

A když moderátorka Chilli uvítala v pořadu i jejího současného partnera Jiřího Chlebečka, navezla se Pergnerová i do jeho osmileté dcery Terezky! „Ta holčička má hrozně dobrý základ, ale umí být hrozně zlá a krutá. Pochopitelně má vliv i na Samuela (syn Terezy Pergnerové – pozn. red.). On vidí, jak je někdy drzá a snaží se ji napodobovat. Navíc se do ní zamiloval. Jenže ona mu ve vaně řekla, že má jinýho. Totálně ho zranila! Je to vyčerpávající,“ popisuje soužití s novou členkou své rodiny Tereza. Chlebečkova dcera je totiž po rozvodu vždy dva týdny u otce a dva týdny u matky. Sám Jiří Chlebeček uznává, že jeho dcera asi na Terezu žárlí a částečně ji viní z rozvodu svých rodičů.

Všem, kdo by pak chtěli dál pochybovat o tom, že byla Tereza před pár měsíci těhotná se svým fanouškem Petrem z Liberce (Pergnerová tvrdí, že po bolestivém rozchodu s ním si dítě nechala vzít), pak bývalá moderátorka VyVolených vzkazuje: Kliknutím zvětšete„Pokud bude někdo polemizovat na tak tenkém ledě a potkali bychom se, budu agresivní!“ A nakonec se ještě pustila do všech známých maminek, které při dětech pracují a pořídily si k nim chůvy: „Mám nádherné kolegyně, které mají děti, ale nic o nich neví. Vypráví jim o nich chůvy! Já například chci, aby šel Samuel do první třídy s tím, že za ním stojím. Že nejsem jen nějaká nalíčená kráva, která se jenom postaví a řekne: To je můj syn! Tohle já nenávidím. Takových kolegyň mám spousty.“


Autor: (daz)
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.