Brožová bude Tornádo Lou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Brožová bude Tornádo Lou!

Kateřina Brožová působila na zkouškách chvílemi bezbranně.
Kateřina Brožová působila na zkouškách chvílemi bezbranně.

PRAHA – Kateřina Brožová (40) se jen tak neztratí! Herečka, která v Divadle Broadway oželela roli Angeliky, v současnosti pilně nastudovává muzikál Limonádový Joe, kde si zahraje Tornádo Lou.


„Je to úžasná postava vášnivé ženy. S ní ten opravdový cit cloumá, až na to, že je zaměstnankyní »baru«,“ řekla deníku Aha! herečka. Ta se s ostatními herci sešla v karlínském divadle, kde si všichni zkoušeli scénky plné vtipu a nadsázky.

„Žiju prací a problémy, které se nakupily, čeká mě soud. Snažím se krájet čas, abych byla co nejvíc s dcerou, která teď byla nemocná,“ řekla nám Brožová, která žaluje Martina Michala za to, že ji přirovnal k trabantu a svou ženu Helenu Vondráčkovou k mercedesu. „Myslím si, že pravda vyjde vždy najevo, a to se koneckonců rýsuje s Hello Dolly, kdy na mě konkrétní lidé naplivali špínu a velmi záměrně mě diskreditovali. Myslím si, že je to stejné i s Angelikou. Ale já to teď opravdu neřeším, protože práce je naštěstí dost,“ dodala herečka, která po rozchodu s Borisem Kollárem žádného muže zatím nehledá.

Jako Limonádový Joe bude vystupovat Aleš Háma v alternaci s Lumírem Olšovským. Roli křehké Winnifred si zahraje Zuzana Norisová, která se bude střídat s Lindou Rybovou. Horáce Hogo Fogo dostal na starosti Jiří Korn s Václavem Vydrou. Muzikál Limonádový Joe aneb Koňská opera, ve kterém je proti původní filmové verzi pět nových písní, bude mít premiéru 5. a 6. dubna v Hudebním divadle Karlín.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Autor: Šárka Nováková
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.