Patrik Fox & Klára: Lásku jen předstíráme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Patrik Fox & Klára: Lásku jen předstíráme!

Klára vytvořila s Patrikem Foxem zamilovaný pár. Ovšem pouze na obal nového alba.
Klára vytvořila s Patrikem Foxem zamilovaný pár. Ovšem pouze na obal nového alba.

PRAHA – Klára Kolomazníková (26) a Patrik Fox (43) jsou novým párem našeho showbyznysu! „Patrik jako Patrik,“ smála se Klárka, když jsme se jí zeptali, co na to říká její dlouholetý přítel, moderátor a diskžokej Patrik Rokl.


„Nebojte se, s Páťou jsme stále spolu. A tady s Patrikem Foxem lásku pouze předstíráme,“ dodala se smíchem Klára. Nejpilnější z rozpadlé dívčí skupiny Holki totiž fotila s novým objevem naší pop-music obal k albu zamilovaných písní Dávno tě znám.

„Nové cédéčko z producentského centra Františka Rychtaříka přinese devatenáct písniček o lásce nejen pro zamilované,“ dodala Klára, která bude na albu zastoupena dvěma písněmi. A Patrik Fox jich bude mít na disku dokonce pět včetně hitu, který dal celé kompilaci název. „Nebude to pouze naše album, ale své písničky na něm budou mít i Nicol Lenertová, Kateřina Brožová, Robert N., Ester Ládová, Martin France, Jana Nováková, Petr Rezek, Marcela Kyselová, Libor Petrů, Dania nebo třeba Eva Hurychová. Myslím si, že to bude velmi povedená kompilace plná především něžného a procítěného ženského zpěvu,“ míní Patrik Fox.

„Album vyjde už za dva týdny a hned poté jej ve druhé polovině března pokřtíme ve vinohradské restauraci Fluidum, kde mají velmi dobré víno a tolik báječných specialit, že se mi na ně už teď sbíhají sliny,“ přiznává Klára, která kromě zpívání také hraje v legendárním Divadle Semafor.

„Právě v Semaforu zkoušíme Lysistratu, která bude mít předpremiéru v červnu. Teď mě ale čeká turné po Čechách a natáčení pořadu televize Prima Hvězdy u piana s Helenou Vondráčkovou,“ dodala Klára, která letos plánuje natočit i několik nových písniček. Stejně pilný je i Patrik Fox. Ve svém studiu natáčí nové písničky, které vyjdou v létě na jeho debutovém disku a už přemýšlí o dalším cédéčku plném zamilovaných písniček. „Myslím, že mimo druhého disku, který vyjde v dubnu, uděláme i DVD s klipy, aby bylo nejen co poslouchat, ale i na co koukat,“ dodal se smíchem Patrik Fox.


Autor: Miroslav Graclík
Foto Aha!: Martin Pekárek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.