Kritická situace krále kutilů Přemka Podlahy (76): Rakovina v posledním stádiu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kritická situace krále kutilů Přemka Podlahy (76): Rakovina v posledním stádiu!

Smutné: Přemek Podlaha se možná nedožije ani Vánoc!
Smutné: Přemek Podlaha se možná nedožije ani Vánoc! (TV Prima)

Poslední půlrok se legendární průvodce Receptářem musel stáhnout z televize a místo toho začal intenzivně navštěvovat nemocnice. I když se to on i jeho rodina snažili utajit, je onemocnění Přemka Podlahy natolik vážné, že mu prý zbývají jen poslední dny života. Tato smutná zpráva je o to horší, že zdravotní stav zahrádkářského guru se údajně prudce zhoršuje.

Média donedávna spekulovala, co se za nemocí Přemka Podlahy skrývá a mluvilo se hlavně o potížích se srdíčkem. Realita je však jiná. "Má rakovinu ve čtvrtém stádiu a metastáze po celém těle. Bohužel, už je to jen otázka velmi krátkého času," prozradil Sedmičce důvěryhodný zdroj z blízkého okolí rodiny Podlahových.


Oblíbený moderátor dělal téměř třicet let radost všem lidem v této zemi a z jeho pořadů vzešly tisíce užitečných rad. Nyní je všemu konec a Podlaha i jeho blízcí se musí vyrovnat s krutou skutečností. "Už hůř chodí, ale pořád ještě normálně komunikuje," prozradil informátor. O stavu Přemka Podlahy také promluvila jeho manželka Kateřina Kalendová. "Je nemocný... Vážně," řekla ve VIP zprávách. Nyní se léčí doma. Panu Podlahovi i nejbližším ze srdce přejeme mnoho sil v časech, které nakonec neminou nikoho z nás.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.