Tuna má prestiž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Tuna má prestiž!

Jan Tuna si získal se svým Pressklubem důvěru a je prestižní záležitostí našich politiků i celebrit, aby se v něm objevili.
Jan Tuna si získal se svým Pressklubem důvěru a je prestižní záležitostí našich politiků i celebrit, aby se v něm objevili. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Tak takovýhle výkvět celebrit se jen tak nevidí! Diskusní pořad rádia Frekvence 1 Pressklub, který moderuje Jan Tuna (33), má v pomyslné knize hostů opravdu samá exkluzivní jména. „Pro Frekvenci 1 je ctí, že náš diskusní pořad navštěvují i osobnosti, které jinak v médiích nerady vystupují,“ má radost mluvčí Frekvence 1 Richard Klatovský.

Pavla Topolánková, Vendula Svobodová, prezident Václav Klaus, expremiér Miloš Zeman… To jsou jen někteří z hostů Frekvence 1 pro nejbližší dny, které si do Pressklubu pozval moderátor Jan Tuna. A že tento moderátor umí pokládat otázky pěkně bez obalu! „Našich hostů se ptám na to, co zajímá každého z nás – ať už na věci veřejné, nebo na otázky, které odhalí, jací to jsou lidé.

Takže nevedu žádné akademické řeči, které nikoho nezajímají,“ přiznává Tuna. Prestižní pořad rádia Frekvence 1 se vysílá od pondělí do čtvrtka od osmnácti hodin. Dnes v něm bude Tunovi odpovídat premiérova manželka Pavla Topolánková, zítra Alois Hadamczik, pozítří Zdeněk Svěrák a ve čtvrtek Vendula Svobodová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.