Dáda Patrasová v slzách: Třetí pohřeb za měsíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dáda Patrasová v slzách: Třetí pohřeb za měsíc

Dagmar Patrasová
Dagmar Patrasová  (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Dagmar Patrasová (50) smutní a pláče! A už jí začínají docházet slzy! 6. února se rozloučila s Karlem Svobodou (†68), o dva dny později se svojí kamarádkou, spisovatelkou Ivou Hercíkovou (†71). To netušila, že ji teď bude čekat další pohřeb! Začátkem týdne totiž na rakovinu nečekaně zemřel její bývalý spolupracovník a partner zpěvačky Gábiny Goldové, producent Michal Kracík (†32)!

Všichni kolem mě teď umírají...

„Bude to pro mě třetí pohřeb během jednoho měsíce. Už mě z té černé barvy jímá děs. Všichni mí kamarádi umírají,“ pláče Patrasová.

Michal Kracík zemřel v pondělí po krátké těžké nemoci. „Je to hrozné, byl tak mladý,“ pláče Patrasová. Příští týden ji tak čeká už třetí pohřeb v řadě. „Felix bohužel se mnou nemůže, aby mi byl oporou, odlétá na vystoupení s Alexandrovci do Moskvy a vrací se až příští středu,“ vzdychá Dáda.

„Michal byl nemocný už od mládí, měl něco s uzlinami. Pak o tom přestal mluvit, mysleli jsme, že je to v pořádku. Nedávno mu vyměnili krev a od té doby to s ním šlo rychle z kopce,“ říká Dádin manžel, hudebník Felix Slováček, který také s Kracíkem ještě nedávno spolupracoval.

Kracík, jehož agentura Fame production zastupovala třeba zpěváky Leonu Machálkovou nebo Jakuba Smolíka, po sobě zanechal přítelkyni, zpěvačku Gábinu Goldovou, známou především v sousedním Polsku. Ta se kvůli Kracíkovi rozvedla s bavičem Markem Dobrodinským. Teď, po smrti přítele, se ale uzavřela před veřejností a skoro nevychází z domu. „Promiňte, nemám čas,“ jen vzlykla včera do telefonu.

Pohřeb Michala Kracíka se uskuteční v pondělí 5. března v 15.20 hodin v Malé obřadní síni krematoria ve Strašnicích.

2.3.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.