Nemocný Gondík chce stůj co stůj zpátky řidičák! Měl by ho ale epileptik mít? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nemocný Gondík chce stůj co stůj zpátky řidičák! Měl by ho ale epileptik mít?

Dalibor Gondík jde do boje s úředníky.
Dalibor Gondík jde do boje s úředníky. (FTV Prima)

To, že mu kvůli dalšímu epileptickému záchvatu znovu zabavili řidičský průkaz, moderátora Dalibora Gondíka (44) velmi trápí! A nechce se s tím jen tak smířit.

„Budu se pokoušet o navrácení papírů! Kvůli rodině je to nepříjemné. Nemám možnost něco zařídit, třeba něco odstěhovat. Otravuje mě to. A pak mi chybí závodění,“ přiznal reportérům Top Star magazínu Gondík.

Než mu řidičák vrátí, musí Dalibor jezdit MHD, autobusy nebo vlaky. „Docela jsem si zvykl, že také do místa, kam se potřebuji přesunout, doběhnu. Když je to po Praze, tak je to legrace,“ dodal moderátor.


Ten si přitom zadělává na další zdravotní problémy, protože od září uvádí ranní vysílání na stanici Český rozhlas Dvojka. Každý všední den musí vstávat před čtvrtou hodinou a to je pro každý lidský organismus zničující. Více se o Daliboru Gondíkovi dozvíte dnes večer od 21.30 na Primě.

Přečtěte si
njanja
14. 10. 2014 • 08:02

S tebou je zbytočné diskutovať. Tak ti len úprimne prajem veľa zdravia, nech ťa nemusí súdiť človek, čo o tebe nič nevie.

ivoadler
13. 10. 2014 • 18:55

Nevím, jestli má řidičák Donutil, který má také epilepsii, ale v každém případě Donutil vypadá normálně. Gondík je praštěnej zrovna jako jeho sestřička a papíry bych mu nedal ani kdyby epilepsii neměl.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.