Stav Jany Brejchové se nelepší, spíš naopak. Tereza Brodská přinesla skličující zprávu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Stav Jany Brejchové se nelepší, spíš naopak. Tereza Brodská přinesla skličující zprávu!

Ani luxusní rehabilitační středisko nepomáhá. Stav Jany Brejchové je stále horší.
Ani luxusní rehabilitační středisko nepomáhá. Stav Jany Brejchové je stále horší. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

„Maminka má takovou diagnózu, že už to bude jenom horší,“ prohlásila Tereza Brodská (46), která se o maminku (74) pečlivě stará. Právě ona ji přitom před rokem našla v jejím bytě v bezvědomí…

Měsíce utíkaly a Brodská se poté, co doslova utekla hrobníkovi z lopaty, přesunula na rehabilitační kliniku. A z ní nedávno do rehabilitačního lázeňského centra, které je kousek za Prahou. Jenže nic z toho nepomohlo.

„Přesto je ale všechno špatně. Je bez nálady a schytávám to všechno já. Někdy mám pocit, že už fakt nemůžu,“ svěřila se Blesku Brodská, která teď kromě pracovních povinností běhá také okolo maminky. A navíc se objevují další a další problémy.

„Trpí krátkodobými ztrátami paměti, motá se jí neustále hlava, je pořád unavená. Navíc má problémy se žaludkem. Když jsme u ní, po dvaceti minutách nás vyhazuje, že je chce klid,“ posteskla si smutně Tereza.



Přečtěte si
vuhp
8. 10. 2014 • 13:31

Paní Brodská by měla víc myslet na sebe a návštěvy matky omezit. Ještě z toho onemocní. Brejchová nebyla dobrou matkou.

cernykondor
8. 10. 2014 • 12:19

Brejška by měla děkovat Bohu, že za ní dcera chodí, a nakonec i její sestra za ní chodit chtěla. Ale někdy se takový člověk šprajcne a chce být sám, asi geny.......

gaysknirem
8. 10. 2014 • 11:57

JB spala s umělýma řasama zřejmě , oběť své krásy? Asi ano. Může být ráda, že její dcera o ni zájem má, a je nad věcí. Jsou lidi ,kteří v případě velmi sobeckých rodičů řeknou, že rodiče vůbec nemají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.