Tereza Brodská o bratrovi Markovi: SPROSTÁ HÁDKA! »Je to debil, měl by se jít léčit« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tereza Brodská o bratrovi Markovi: SPROSTÁ HÁDKA! »Je to debil, měl by se jít léčit«

Vlastimil Brodský (†81) se zastřelil na chalupě, kde to měl nejradši.
Vlastimil Brodský (†81) se zastřelil na chalupě, kde to měl nejradši. (Foto Aha! – Marek Pátek, Česká televize)

„Rozdíl mezi mnou a tátou je jenom ten, že já jsem se ještě nezabil,“ říká Marek Brodský (54) ve své 13. komnatě (Aha! informovalo včera). „Na to se nedá říct nic jiného, než že je to debil! A taky jsem mu to už řekla,“ zlobí se jeho nevlastní sestra Tereza Brodská (45).

Sebevražda jejich společného otce, slavného herce Vlastimila Brodského (†81), který se zastřelil před 12 lety na zahradě své chalupy ve Slunečné, ji naprosto zlomila. Proto nechápe, jak mohl Marek prohlásit: „Já jsem zastánce estetičtější verze, než zvolil táta. Moje favoritní řešení je vylézt někam hodně vysoko do hor, vzít si s sebou hodně rumu a zmrznout…“

Bratrova slova Tereza považuje za naprosté rouhání. „Člověk by řekl, že čím je člověk starší, tím je rozumnější. V případě mého bratra je to ale zřejmě naopak,“ rozčiluje se dál Brodská. Když to Markovi včera vyčetla, reagoval prý slovy: „Ale sestřičko, vždyť ty nic nechápeš, to byl jen takový humor...“ To už Tereza nevydržela a vmetla mu do tváře: „Ve svých čtyřiapadesáti tohle považuješ za humor? To nemáš nic jiného na práci, než se takhle producírovat? Jestli potřebuješ, řekni si, pomůžu ti! Zařídím ti doktory...“



Její bratr se prý jenom smál. „Já vám řeknu, co mu pomůže – měl by začít makat! Nic nedělá, ten můj výtvarník. Lopatu na něho a měl by okamžitě jiný humor,“ sdělila Aha! rozčileně Brodská.

Herečka se ohrazuje i proti tomu, že Marek zdědil sklony k depresím po otci. „Něco genetického tam určitě je. Pokud měl ale náš tatínek deprese, tak opravdu až ke stáru. Celý život makal a práce ho bavila, neflákal se,“ prohlašuje rozhodně Tereza.


Ničí ho chlast a prášky
Podle zdroje z okolí Marka Brodského prý jeho chování už nesnese nikdo. Proto se vrátil do jedné místnosti v Jičínské ulici, do domu, kde kdysi bydlel vedle slavného otce. „Má to jako ateliér, ale nepracuje tam. Pije, bere prášky na hlavu a nemá peníze,“ svěřili nám sousedé. A tantiémy po tátovi ho nespasí, alkohol a cigára jsou drahé. Takže mu zbývá jen ten šibeniční humor...



Přečtěte si
pravlast
4. 4. 2014 • 19:22

Posílejte mu nějaké drobáčky a udržte ho naživu,táta se asi obrací v hrobě nad úrovní svých dětí,ale přece jde hlavně o jejich ekonomickou úroveň a finanční zabezpečení.Rád bych vyhlásil sbírku na pohřeb a také na potomstvo.Měli by z odkazu a popularity otce-děda žít ještě aspoň 50 let.

lillyli
4. 4. 2014 • 15:56

Nežerte všechno, co vám naservíruje bulvár a potažmo nějaká celebritka. Však ona Tereza má taky máslo na hlavě a udělala občas docela hnusné věci lidem kolem sebe včetně tolik jí opěvovaného tatínka.

londynskypes
4. 4. 2014 • 15:38

souhlas

ivkanatka
4. 4. 2014 • 14:39

Tereza je rozumná ženská !!!! A bratříček chce žít z tátovo slávy - je to chudáček !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.