Chyba při natáčení Kriminálky Anděl: Rozřezaná hlava! Před kamerou tekla skutečná krev | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chyba při natáčení Kriminálky Anděl: Rozřezaná hlava! Před kamerou tekla skutečná krev

Scéna, při které se zranil kaskadér, se nakonec v seriálu objeví.
Scéna, při které se zranil kaskadér, se nakonec v seriálu objeví. (TV Nova)

Už tuto neděli pokračuje na obrazovkách televize Nova čtvrtá řada populárního seriálu Kriminálka Anděl, ve kterém není nouze o akční scény plné kaskadérů. Bohužel ne vždy proběhne natáčení kaskadérských scén hladce a bez komplikací.

To je případ i scény, která se objeví tuto neděli v epizodě nazvané Benzín a krev. Kaskadéra, který zastupuje herce Václava Koptu, nabere automobil, přes který měl „přeletět“, ale místo toho nešťastně propadl čelním sklem a zranil se. „Čelní sklo mu lehce rozřízlo hlavu. Na každém takovém natáčení je samozřejmě záchranka, která kaskadéra ošetřila, ránu mu vyčistili a je v pořádku,“ prozradil zdroj z natáčení. Ke zranění kaskadéra došlo při ostré klapce a záběr je použit ve finálním sestřihu.

O čem bude nový díl Kriminálky Anděl vysílaný tuto neděli ve 20.20 na Nově? Když je nalezena mrtvola majitele auto půjčovny v kufru jednoho z jeho luxusních automobilů, zdá se, že policisté nebudou mít složitou práci. Přístup do půjčovny a k vozům je přece jen omezený. Jak se ale ukáže, všechno je trochu komplikovanější, než se zpočátku zdálo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.