Filmová párty Ivan Vyskočil chce Oscara! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Filmová párty Ivan Vyskočil chce Oscara!

Ivan Vyskočil touží po Oscarovi a jeho Lucie si myslí, že ho jednou dostane.
Ivan Vyskočil touží po Oscarovi a jeho Lucie si myslí, že ho jednou dostane. (Aha! – Kateřina Kalibánová, Marek Pátek)

PRAHA – „Zahrát si v oscarovém filmu jsem vždycky toužil a třeba se mi to ještě splní,“ nechal se slyšel herec Ivan Vyskočil (61) na velkolepé párty k 79. ročníku předávání cen Americké filmové akademie Oscar, kterou ve Slovanském domě pořádal televizní kanál HBO. „Určitě Oscara jednou dostaneš,“ smála se Vyskočilova mladičká přítelkyně Lucie Ferencová (23).

A aby oba přežili divokou Oscarovou párty ve zdraví, polkli hned po příchodu nabízenou pilulku proti kocovině. „Já na AntiEthanol nedám dopustit. Už mnohokrát mě zachránil, a proto jsem jeho velkým příznivcem. Dokonce jsem i členem VIP AntiEthanol 07 Teamu a občas vyrážíme na společné akce,“ vysvětlil Vyskočil.

To Zdeněk Podhůrský si kouzelný prášek proti kocovině asi nezval, protože nejen že okukoval víc než se sluší krásné hostesky, z nichž mnohé byly převlečeny za indiánky, ale dvěma vzal jejich kolty a širák a vystřihl přímo v sále kovbojskou scénu.

Oscarovou noc si nenechali ujít ani Míša Dolinová, Petr Jákl, Radek John, Jan Tuna, Robert N., Klára Jandová či těhotná Lenka Hornová. A zazpívat přišel Jiří Korn se svým 4TETem. Všichni se nakonec tísnili v salonu pro VIP hosty s obřím plátnem, na které se celé předávání promítalo. A pojídali ty nejvybranější delikatesy krevetami počínaje a grilovaným ananasem konče.

Beznadějně narvané byly ve »Slováči« i tři promítací sály pro české publikum a jeden pro anglické. Zkrátka sledovat přímý přenos z předávání legendárních Oscarů chtěli všichni.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.