Partyšová se zalekla kritiky: V muzikálu Michala Davida nevystoupí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Partyšová se zalekla kritiky: V muzikálu Michala Davida nevystoupí!

Gábina Partyšová si nezazpívá
Gábina Partyšová si nezazpívá (JAN TUMA / Paparazzi)

Ani tentokrát se příznivci hudebního talentu Gábiny Partyšové (35) nedočkali. Vypadá to, že muzikálová hvězda z ní naštěstí jen tak nebude.

Divadelní svět Partyšovou vždy lákal a pohled na publikum skandující vestoje její jméno, by jí určitě zvedl sebevědomí. Bývalá moderátorka Top Star magazínu má za sebou sice hudební kariéru, kterou jí zajistil exmanžel Josef Kokta, ale konkurence v muzikálové branži je silná.

Gábina už v minulosti vyhrožovala, že svým zpěvem obohatí Bídníky, ale z její účasti v muzikálu sešlo. Stejný scénář se odehrál i v případě jejího angažmá v nejnovějším mistrovském díle Michala Davida s názvem Mata Hari. Partyšová tak svými planými muzikálovými sliby začíná připomínat Ivetu Bartošovou, která na poslední chvíli odstoupila z Angeliky i Dětí ráje.

Překvapivě to ale není soudnost, co ovlivnilo plány Partyšové, ale její syn Kristián. Gábina totiž uznala, že může být lepší mámou, než zpěvačkou.

„Nabídka mě velmi potěšila, ale musela jsem ji odmítnout z časových důvodů. Mám řadu zakázek, jsem šéfredaktorkou časopisu OK, mám pořad v rádiu, pracuji na novém projektu s Halinou Pawlowskou a taky chci být dobrou mámou. Nejde zkrátka sedět jedním zadkem na deseti židlích,“ tvrdí Gábina skromně pro Super.cz



Přečtěte si
bobosa
22. 9. 2013 • 13:42

eisenbieger Ty určitě ne..protože nemáš čím

Jirka1313
21. 9. 2013 • 01:02

Ty tam děláš korektora, ne?

harm10
7. 8. 2013 • 12:17

Zkuste si na muzikál zajet do Brna,úžasné,to je ono,né Ti trapní zpěváci,co neumí přejít od portálu k portálu,co poskakují neuvěřitelným způsobem a myslí si ,že je to choreografie.Brno má muzikálové divadlo,vynikající,všechno ostatní je jen slabounká náhražka.6e pak jdou do Praha ,je jen otázka peněz,škoda.A Partyšová?,ta by tam nemohla dělat ani zbor.

ivoadler
7. 8. 2013 • 10:21

Partyšová může zpívat jen na podnikových večírcích, to je vrchol její pěvecké kariéry. Na víc nemá. Zdá se, že si to uvědomila. Já taky zpívám jenom když jdu vožralej z hospody.

anezat
7. 8. 2013 • 09:06

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.