Partyšová se usmířila s televizí: Znovu hvězdou Top Staru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partyšová se usmířila s televizí: Znovu hvězdou Top Staru!

Medorátorky Top Staru řádily s dorty.
Medorátorky Top Staru řádily s dorty. (TV Prima)

Není to tak dávno, co odchod Gábiny Partyšové (35) z Top Star magazínu na Primě vyvolal pořádnou dávku spekulací. Mluvilo se o tom, že moderátorka dostala padáka, pak zase nejednou zase o tom, že odešla sama a dobrovolně. Tak nebo tak, rozhodně to nevypadalo, že by se s televizí z pražské Palmovky rozešla v dobrém. Jenže…

Teď se Partyšová znovu objevila na akci Top Staru! Bylo to při příležitosti akce, na které se sešla s Mahulenou Bočanovou (46) i Ivou Kubelkovou (36). A dohromady je prý svedla láska ke sladkému. O víkendu se dámy celé odpoledně věnovaly oslavám jednoho pražského obchodního centra a společně s cukrářkou Markétou Krajčovičovou (Božské dorty od Markéty) nazdobily pro pořad dort.

„Já jsem nikdy žádný dort neupekla. Když se tak kolem sebe dívám a když vidím, jaký krásy umí udělat profíci, tak jsem se nikdy neodvážila tomu doma konkurovat,“ říká krásná moderátorka Iva Kubelková. Mahulena Bočanová peče hodně a ráda – nejraději makové buchty, vánočky nebo i dorty! Zato cukrářka Markéta si nejradši pochutná na plněných rajčatech se sýrem, zelenině a masu.

A Gábina? Ta mnoho rozhovorů nerozdala, ale tvářila se jako nejlepší kamarádka pořadu, kterému dlouho propůjčovala svou tvář a ze kterého nakonec tak rychle zmizela. Že by nakonec nebyl jejím dnům v bulvárním magazínu Primy ještě definitivní konec?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.