PROSTŘENO: Povidlovo-smetanová roláda podle Veroniky Fričové

Hostitelka překvapila poměrně exotickým a propracovaným menu. Hosté si na této večeři opravdu pochutnali.
Povidlovo-smetanová roláda podle Veroniky Fričové
Potřebujete:
5 vajec, • 5 lžic hladké mouky, • 1 lžíce bramborového škrobu, • Povidla dle potřeby
Na krém:
1 šlehačka • 1 tvaroh
Na posypání:
kakao, čokoláda, skořice
Postup:Ušleháme vejce, poté přidáme pět lžic hladké mouky a jednu lžíci solamylu a upečeme plát. Ten po vychladnutí potřeme povidly a ušlehanou pěnou ze šlehačky a tvarohu. Opatrně zavineme a na povrchu znovu potřeme. Posypeme buď kakaem, strouhanou čokoládou nebo skořicí – jak to máme rádi