Italská kuchyně: Rychlé špenátové gnocchi podle Alexandra Kurkova

Znáte už recepty z klasické české kuchyně nazpaměť a stolování je pro vaši rodinu stále větší rutinou? Vyzkoušejte originální recepty čtenářů magazínu Aha!+TV inspirované Itálií!
Rychlé špenátové gnocchi podle Alexandra Kurkova
Potřebujete:
1 balení hotových gnocchi • 1 kuřecí prso • 1 hrst čerstvého špenátu • sůl • 1 smetanu ke šlehání • 2 žampiony
Postup:
Do vroucí osolené vody vložíme gnocchi, když vyplavou, sundáme je a scedíme. Na pánev dáme na kostky nakrájené kuřecí maso, přidáme nakrájené houby, restujeme doměkka. Osolíme, přidáme gnocchi, přihodíme špenát, zalijeme smetanou a dáme ještě na minutku do mikrovlnky.