Sladké dobroty: Bábovka s margotkou podle Anety Bartuškové

Máme chuť si trochu »zahřešit«? Vytáhněte plechy, formy, pekáčky a pustťe se do sladkého vaření! Koláče, pletýnky nebo koblihy potěší nejen vás, ale i všechny okolo!
Bábovka s margotkou podle Anety Bartuškové
Potřebujete
3 vejce • 1 hrnek cukru • 1 smetana ke šlehání • 1 čokoláda Margot • 2 hrnky polohrubé mouky • 1 prášek do pečiva • máslo a mouku na formu
Postup:
Nejdříve si ušleháme žloutky s cukrem, přilijeme smetanu. Přimícháme nastrouhanou margotku, mouku smíchanou s práškem do pečiva a nakonec sníh z bílků. Těsto nalijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Pečeme ve vyhřáté troubě na 200 °C asi 40 – 50 minut.