Dobroty: Sekaná bábovka podle Ivany Bartuškové

Máme chuť si trochu »zahřešit«? Vytáhněte plechy, formy, pekáčky a pustťe se do sladkého vaření! Koláče, pletýnky nebo koblihy potěší nejen vás, ale i všechny okolo!
Sekaná bábovka podle Ivany Bartuškové
Potřebujete
1 kg mletého masa • 2 rohlíky • ½ hrnku mléka • 2 syrová vejce • 4 uvařená vejce • 1 velkou cibuli • sůl • mletý pepř • směs koření na mletá masa • 3 nožky párků • 4 sterilované okurky • 4 stroužky česneku • majoránku • olej
Postup:
Do větší mísy dáme nakrájené rohlíky a zalijeme je mlékem. Na pánvi osmahneme nakrájenou cibulku dozlatova. K rohlíkům přidáme 2 vejce, maso, sůl, mletý pepř a zamícháme. Přidáme osmahnutou cibulku a promícháme. Do mírně vytřené bábovkové formy dáme část směsi, následně oloupaná natvrdo vařená vajíčka, párek, okurky a přikryjeme zbytkem masové směsi. Formu zakryjeme alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C. Pečeme 45 – 50 minut. Podáváme s pečivem nebo bramborovou kaší.